JEDVA ČEKAM DA IZVRŠITELJI ODU PO STVARI! Sanja Stanković u ''Minskom polju'' raskrinkala Kuliće: Dobila sam Miljanu na sudu! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zadruga

09.11.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Minsko polje sa Jovanom" je na Jutjub kanalu REPUBLIKA TV!

U novoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom" gost je bila bivša zadrugarka i voditeljka Sanja Stanković.

Sanja je istakla da je šesta sezona rijalitija ''Zadruga'' počela ulaskom Marije Kulić koja je u epicentru dešavanja, s obzirom na to da su aktuelni učesnici i Miljana Kulić kao i svi njeni bivši momci, Ivan Marinković i Lazar Čolić Zola, a sada i novopečeni bivši, Nenad Macanović Bebica.

- Karma po svakog dođe. Svedoci smo da su Marija i Miljana svašta pričale o mnogim zadrugarima, pa i o meni. Znamo šta je Miljana radila meni, pa i Marija. Sve dođe na naplatu. Marija je izgovorila da samo maloumna osoba može da kaže tako nešto, pa neka se zapita zbog čega joj se sve to vraća i ko je malouman kada su one govorile mnoge bljuvotine i ružne stvari o drugim zadrugarima - rekla je Sanja, a onda iznenadila:

- Samo čekam da izvršitelji odu po stvari jer ne žele finansijski da nadoknade sudske troškove i sve ono što duguju meni. Dobila sam na sudu Miljanu, bio je popis stvari, samo da neko ode i pokupi to što treba.

Šta je Sanja sve još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading