POSLE ŽUČNE SVAĐE, PALO VRELO POMIRENJE! Maja i Bilal se opustili ispod pokrivača pa zaboravili na sve probleme! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.11.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Bilal ispod pokrivača rešili su sve razmirice

POSLE ŽUČNE SVAĐE, PALO VRELO POMIRENJE! Maja i Bilal se opustili ispod pokrivača pa zaboravili na sve probleme! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Emotivni partneri i učesnici šeste sezone "Zadruge" Bilal Brajlović Maja Marinković su sve vreme u njegovom krevetu pokušavali da reše sukob koji su imali zbog tajne ceduljice koje je Milica Veselinović poslala Bilalu, a za koju Maja nije znala.

Nakon dužeg razgovora, njih dvoje su se pokrili prekivačem preko glave i počeli da se ljude. Da li to znači da su sve probleme rešili i da su opet zajedno, ostaje nam da ispratimo.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Maja Marinković i Bilal Brajlović

Čini se da su dvoje zadrugara vrlo brzo zaboravili na sve razmirice, koje su imali, pa su ispod pokrivača rešili sve probleme. 

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

 

Podsetimo, Maja i Bilal izgovoriće sudbonosno "da" na svadbi u "Zadruzi 6" 13. novembra, a Brajlović već neko vreme ljubomoriše što je matičar Zvezdan Slavnić, kojeg su dovodili u vezu sa Marinkovićevom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading