Skinula se Marija Kulić i pokazala bujno poprsje! Miljanina majka u VRELOM izdanju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.10.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija i Siniša Kulić pokazali kako uživaju na plaži.

Skinula se Marija Kulić i pokazala bujno poprsje! Miljanina majka u VRELOM izdanju! (FOTO)

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marija Kulić

Nakon drame koju su preživeli kada se Miljana Kulić borila za život posle operacije želuca koju je imala u Turskoj, porodica Kulić je odlučila da ode na zasluženi odmor.

Naime, Marija i Siniša su rešili da se odmore od svega i časte sebe jednim letovanjem, a kako uživaju je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Marija Kulić je podelila fotografiju u kupaćem kostimu, te pokazala kako izgleda na plaži, a u prvi plan je istakla svoje bujno poprsje koje je svima ''upalo'' u oči. Potom se fotografisala i sa suprugom Sinišom Kulićem koji je takođe bio u kupaćem kostimu, te se nisu libili da se pohvale kako uživaju i odmaraju nakon svega.

Podsetimo, Miljana Kulić se podvrgla operaciji želuca u Turskoj, nakon čega joj se stanje iskomplikovalo, te je hitno primljena u Klinički centar Srbije, gde joj je odstranjena slezina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Laki

14.10.2022 13:20

Sponzoruša samo sebe sluša.