Ermina Pašović PROMENILA LIČNI OPIS: Bivša zadrugarka nakon estetskih operacija NEPREPOZNATLJIVA, pokazala kako sada izgleda! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.10.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erminu Pašović se podvrgla estetskim zahvatima, mnogi je neće prepoznati.

Ermina Pašović PROMENILA LIČNI OPIS: Bivša zadrugarka nakon estetskih operacija NEPREPOZNATLJIVA, pokazala kako sada izgleda! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Da je estetska hirurgija sve više uzela maha, pokazala je i učesnica treće i četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga", Ermina Pašović, koja je putem svog Instagram naloga pokazala kako izgleda pre i posle istih. 

- Pre i posle. Bez filtera i bez šminke. Ovo je rezultat moje kože i ožiljaka nakon dva laserska tretmana. Nos, kapke, naravno da imam još tretmana za uklanjanje ožiljaka, ali sam želela da vam pokažem trenutno stanje, kao što sam obećala - poručila je na Instagramu nekadašnja zadrugarka.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Ermina Pašović transformacija

 

- E, ovako, pošto mi inboks već gori, ja nisam tip devojaka koje kriju i ono, u fazonu, zaspale ružne i probudile se lepe preko noći. Ne, sve što sam radila radila sam transparentno jer znam koliko ih ima koji nisu u javnosti, a nemaju hrabrosti. Ne, nisam ni ja imala 34 godine. Ali kada sam donela odluku, stojim iza toga i dokumentujem sve to jer nema potrebe za stidom. Dragi Bog nas je takve dao, sa krivim nosem, sa rošavim licem i tako dalje. Na nama je da skupimo hrabrosti i radimo na tome. Svako ko ima isti problem, znam kako je. Sva sreća pa živimo u 22. veku, gde smo napredovali medicinski i postoji mogućnost. Meni je koža večito problem bila - zaključila je Pašovićeva.

 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Ermina Pašović o svom fizičkom izgledu

Podsetimo, Ermina je, po napuštanju rijaliti šou-programa “Zadruga”, zarađeni novac uložila u estetske korekcije, te je dosad korigovala vilicu, nos, usne, napravila “mačje” oči, da bi naposletku stavila i silikonske implante.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
čika Velja

12.10.2022 08:17

Ovakvog akrepa je mogao da seksa samo akrep Bane Čolak

kraki

12.10.2022 18:07

@čika Velja - cika Veljo zar te nije bar malo sramota

PizzaMajstor

12.10.2022 08:41

Ne pomaze nista. Ali, sve sto je bilo do tebe si probala.

elena

12.10.2022 10:43

ruyna si i dalje