Od NJE je nasledila lepotu: Nina Janković objavila fotografiju sa majkom, a sličnost između njih dve je NEVEROVATNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Janković podelila je sliku na Instagramu sa majkom Slavicu, a mnogi smatraju da je njena kopija.

Od NJE je nasledila lepotu: Nina Janković objavila fotografiju sa majkom, a sličnost između njih dve je NEVEROVATNA! (FOTO)

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Nina Janković jedna je od najboljih glumica mlađe generacije, a sada je objavila sliku sa majkom i pokazala od koga je nasledila lepotu. 

Plave oči, smeđa kosa i čaroban osmeh su dovoljni da se slobodno može reći da je Nina majčina kopija, kojoj očigledno godine ništa ne mogu.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nina Janković

Mnogi su prokomentarisali da je sličnost neverovatna i da su njih dve kao bliznakinje, što možete videti na fotografiji u nastavku teksta: 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nina Janković sa majkom Slavicom

Inače, Nina je talenat za glumu nasledila od oca Raduška koji je igrao brojne predstave u rodnom Šapcu, a sada je jasno da se za dobar izgled može i te kako zahvaliti majčinim genima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading