ON je muž glumice koja sada živi na selu i ČUVA OVCE: Godinama ga krila od očiju javnosti, a veoma je BOGAT (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Petronijević do sada nije objavljivala sliku sa suprugom, a sada je to uradio on - Milinko Isaković.

ON je muž glumice koja sada živi na selu i ČUVA OVCE: Godinama ga krila od očiju javnosti, a veoma je BOGAT (FOTO)

Foto: instagram.com

Glumica Marija Petronijević, koja se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“, šokirala je domaću javnosti odlukom da život pod svetlima reflektora zameni životom na selu, a sve do danas nije se znalo ni ime njenog izabranika. 

Naime, napokon je u javnost dospelo ime muškarca sa kojim lepa glumica uživa u seoskom životu, a navodno je reč o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

Republika

Foto: instagram.com

Marija Petronijević

Glumica je vešto izbegavala da u javnosti govori o privatnom životu i otkrije bilo kakav trag o svom izabraniku, međutim njen suprug je to učinio umesto nje i objavio njihovu selfi fotografiju na Instagramu.

"Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina", "Prelepi ste", "Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par", samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.

Republika

Foto: Instagram printsceen

Marija Petronijević i Milinko Isaković

Isaković je javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji, piše Kurir.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac - rekao je on tada za Alo.

- Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju - rekao Milinko.

O svom privatnom životu, baš kao i njegova izabranica, u javnosti ali i na društvenim mrežama nikada nije govorio.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading