KO JE MUŽ ANJE MIT? Glumica mu se na raskošnoj ceremoniji zavetovala na VEČNU LJUBAV, a evo čime se bavi njen IZABRANIK! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anja Mit juče se u prisustvu brojnih prijatelja, kolega i članova porodice, zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku Ognjenu Vesiću.

KO JE MUŽ ANJE MIT? Glumica mu se na raskošnoj ceremoniji zavetovala na VEČNU LJUBAV, a evo čime se bavi njen IZABRANIK! (FOTO)

Foto: ATA Images

Anja Mit i Ognjen Vesić

Anja i Ognjen izgovorili su sudbonosno da u crkvi Svete Trojice u Zemunu, a potom i pred matičarem u restoranu u kom su okupili veliki broj svojih prijatelja, kolega i članova porodice.


Posle svečane ceremonije venčanja, usledio je i prvi mladenački ples, kada su Anja i Ognjen zaigrali uz pesmu Sare Jo "Muškarčina".

- Anja je izabrala pravu pesmu - napisala je Sanja u opisu snimka dok se u pozadini čula numera dobro poznatog hita.

 

Kako je Sanja imala priliku da upozna Anjinog supruga, kojim je po svemu sudeći, očarana, a to je i potvrdila hvaleći glumičin izbor za pesmu prvog mladenačkog plesa.

Iako je dugo krila njegov identitet od očiju javnosti, tokom jučerašnjeg dana medije su preplavile fotografije srećnih mladenaca, a mnoge je zanimalo i čime se bavi suprug šarmantne glumice.

Naime, Ognjen je pilot, a Anja je jednom prilikom otkrila da su varnice između njih planule odmah, te je to bila ljubav na prvi pogled:

- Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku - braku - ispričala je Anja jednom prilikom za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading