Adil Maskutović izgradio kuću od 200.000 evra kod Smedereva: Bazen u dvorištu, isplivali svi DETALJI!

Autor:

Zabava

11.10.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adil Maskutović zajedno sa suprugom Anom i dvoje dece rešio je da se udalji od gradske gužve.

Adil Maskutović izgradio kuću od 200.000 evra kod Smedereva: Bazen u dvorištu, isplivali svi DETALJI!

Foto: ST/D. KADIĆ

Adil Maskutović

Pevač Adil Maksutović sazidao je kuću od 200.000 evra kod Smedereva. Pevač se sa porodicom uskoro seli iz Koteža u Podunavski okrug.

Muzičar je sa suprugom Anom Ramadanovski, ćerkom pokojnog folkera Džeja Ramadanovski, pre nekoliko godina kupio plac, na kojem su majstori nedavno izgradili vilu.

Radovi su pri samom kraju, a tamo će Adilova porodica uskoro preći da živi. Prema rečima izvora, plan je da se usele do kraja godine, zapravo da novogodišnje i božićne praznike dočekaju u novoj oazi mira. Adil je oduvek želeo da pronađe idealno mesto za kuću sa dvorištem i bazenom, priča sagovornik blizak pevaču.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Adil Maksutović

Prijatelj mu je preporučio lokaciju u okolini Smedereva i veoma mu se dopala. Sve je urađeno u modernom stilu. Deca imaju svoje sobe, a Adil i Ana njihovu bračnu. Kako navodi izvor, pevač ne zavisi od Beograda i želeo je da ima mir daleko od gradske vreve i gužve, jer on svakako zbog posla putuje po celoj Srbiji i Evropi, a do aerodroma mu je potreban samo auto-put.

Republika

Foto: E Stock

Adil i Ana Maksutović

Ana je, navodi sagovornik, oduševljena i projekat je urađen po njenoj zamisli. Njih dvoje posle burnog perioda koji su proživeli konačno uživaju u ljubavi i idili. Deca su im centar sveta i sve je podređeno njima. Adil je maksimalno posvećen familiji, o čemu je i sam ranije pričao. U novom domu imaće i veliko dvorište koje je uređeno prema potrebama njihovih sinova.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading