ZAVUKLA SE U MIŠJU RUPU NAKON PRIVOĐENJA! Tea Tairović na naša pitanja ĆUTI kao zalivena, zabranila i menadžeru da ZUCNE!

Autor:

Zabava

11.10.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nakon što su je domaći i evropski mediji povezali s teroristima zbog količine novca koja je kod nje zaplenjena, od Tairovićke ni traga ni glasa.

ZAVUKLA SE U MIŠJU RUPU NAKON PRIVOĐENJA! Tea Tairović na naša pitanja ĆUTI kao zalivena, zabranila i menadžeru da ZUCNE!

Foto: Instagram.com

Pevačica Tea Tairović našla se u žiži javnosti zbog filmskog hapšenja koje joj se u nedelju dogodilo na aerodromu u Nemačkoj, a otkako je mediji u zemlji i inostranstvu povezuju s teroristima, ona o svemu ćuti kao zalivena, pa je i menadžeru Nikoli Bojiću Bridžisu zabranila da priča u njeno ime.


Naime, folkerkin saradnik se posle prvih vesti da je Tairovićka privedena u Hamburgu oglasio, rekavši da je ona u pritvoru zbog problema s pasošem, ali je po njenom izlasku promenio pesmu, očito pod pevačicinim pritiskom.

 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tea najavila obraćanje medijima, ali od nje za sada ni traga, ni glasa

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt s oboje, ali pevačica na sva pitanja koja smo joj poslali ćuti kao da je u zatvoru, dok se Bridžis javio i nespretno pokušao da odloži poziv, a zatim tražio da mu napišemo šta nas zanima, te i on potpuno zaćutao.


U međuvremenu, u domaćim, ali i evropskim medijima piše se o hapšenju naše folkerke kao da je najveći kriminalac.


- Teu sad povezuju s tim da sponzoriše teroriste, prekoračila je tri dana u Šengen zoni, a kod sebe je imala preveliku sumu novca. Prvo se spekulisalo o sumi od 70.000 evra, da bi se kasnije ispostavilo da su policajci navodno prilikom pretresa njenog prtljaga našli oko 40.000 evra, koje je navodno zaradila tokom nastupa u Bugarskoj i Nemačkoj, a kao što je poznato, dozvoljeno je nositi do 10.000 evra, pa se vadila na to da je imala i deo koji je ponela da bi pazarila automobil - priča za Srpski telegraf upućeni izvor i dodaje da je Tea zaglibila kada su je pitali kod koga i kako planira da pazari auto, a ona je tada navodno krenula da zamuckuje.

 

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Pixabay.com

Pevačica rizikuje da dobije zabranu ulaska u Nemačku zbog količine novca koja je kod nje nađena

 

- Ona nije mogla da objasni kako planira da kupi kola i šta joj je cilj. Videli su da nešto smrdi jer ona čak nije pomenula ni koji auto-servis je u pitanju. Tamo su baš rigorozni za takve stvari, pa će biti sankcionisana u skladu s tamošnjim zakonom.


Društvene mreže joj aktivne

Jedino mesto gde se ništa nije promenilo jesu društvene mreže Tee Tairović, na kojima u jeku skandala i dalje stoje objave o njenim predstojećim nastupima po regionu, koji su joj unapred ugovoreni. Ona deli storije na kojima su je tagovali fanovi s dosadašnjih tezgi, a šta će biti s budućim, to ćemo tek da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading