PORODIČNA DRAMA ZADRUGARA: Božu Džonsa otac IZBACIO iz kuće zbog Zadruge, sestra otkrila sve detalje SVAĐE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.10.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo porodičnu dramu Bože Džonsa sa ocem!

PORODIČNA DRAMA ZADRUGARA: Božu Džonsa otac IZBACIO iz kuće zbog Zadruge, sestra otkrila sve detalje SVAĐE! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga youtube.com printscreen

Zadrugar Boža Džons u rijaliti ,,Zadruga 6" ušao je kako bi se proslavio u ulozi pevača i svoj talenat istakao, što je i uradio na prvoj ,,Zadrugoviziji". 

Međutim, o njegovom životu i porodici se malo zna. Rijaliti otkriva istinu o odnosu sa njegovim ocem. Naime, otac Karađorđe Ristanović, jedan od uticajnih biznismena u Srbiji, ima razvijen biznis u Irigu, a poseduje pekaru i restoran, a podigao je i crkvu njegovim preminulim roditeljima, kao i vilu, koju je nazvao po imenu supruge Gordane, koja mu podarila šestoro dece. 

Republika

Foto: St/N. Pančić

Boža Džons Zadruga 6

 

Nakon što je roditeljima saopštio da ulazi u rijaliti ,,Zadruga 6", Karađorđe je besno reagovao, jer nije želeo da mu njegov sin naruši ugled koji je godinama gradio. 

- Kad je Karađorđe saznao da Boža ulazi u Zadrugu, pozlilo mu je, čovek nije mogao da dođe sebi, odmah je tražio sećera i vode. On je čovek koji je godinama gradio ugled, ljudi sa poštovanjem pričaju o njemu i njegovom radu, kao i o podrodici.  Oni su veoma uspešni i godinama grade svoj biznis - započinje izvor za Rijaliti i dodaje:

- Božin otac Karađorđe je pokušao da ga odgovori sina od ideje da uđe u rijaliti, ali on nije hteo ni da čuje, već je nastavio po svom. Tu su se posvađali, ali to nije bilo strašno, nego Boža je hteo pošto poto da uđe u rijaliti, a njegovom ocu je samo prolazilo kroz glavu šta njegov sin može da ispriča i da li će srušiti do sada gađeni ugled porodice. Situacije se malo zahuhtala pa mu je otac rekao: ,,Izlazi napolje, derište razmaženo, radi šta hoćeš!" to Boži nije ništa značilo, nego je ipak mrtav ladan ušao u unutra. Posle par dana, pre nego što je ušao u Zadrugu, čuo se sa ocem, koji mu je rekao rekao da ga podržava, ali da smatra, da karijeru pevača može da izgradi i van rijalitija, ali kada je već izabrao ovaj put, da će ga podržati koliko on bude bio u stanju - završava izvor za Rijaliti. 

Republika

Foto: printscreen pink tv

Boža Džons Zadruga profil

 

Nakon što su pojedini zadrugari tvrdili da je Boža "muška Miljana Kulić" i da je progonitelj mnogih poznatih ličnosti, njegova sestra Božana Ristanović samo za Rijaliti je poručila:

- Nije tačno da mog Božu zovu muška Miljana Kulić, on se uvek trudio da bude u blizini svih poznatih zvezda, odlazio je na koncerte njemu omiljenih pevača i pevačica, jer je uživao da ih sluša i uči od najboljih kako oni to rade na bini pred nekoliko hiljada ljudi, baš kao što je naša najveća zvezda Ceca Ražnatović. On je pokušavao da sa tim zvezdama stupi u kontakt, koji će mu kasnije značiti u karijeri, jelte, kao što bi svako od nas uradio i da napravi fotografije sa njima. Jednostavno živi i voli estradu od malih nogu, voleo je da peva, kada su bile neke porodične proslave, on bi imao svoj performans pred svima, voleo je pažnju roditelja, rodbine koji su sedeli tu. Prija mu društvo kolega već ostvarenih pevača, ne amatera - govori Božana i nastavlja:

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Sestra Bože Džonsa, Božana Ristanović

 

- Mnogo puta je čekao pred Cecinom kućom, gde je pokušavao svaki put da se u Irig vrati sa nekom novom slikom i da se pohvali u društvu, a kasnije i na društvenim mrežama. Postoji samo jedna poznata devojka koju je on proganjao, u pitanju je jedna starleta, kojoj ja ne bih da dajem na važnosti. No, kad me već pitate, ja ću reći, u pitanju Atina Ferari, oni su imali kratkotrajnu aferu, ništa specijalno. On je nju jurio, ona njega isto, bilo je to stvarno haotičan period. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading