Miljana POLUDELA, besna oplela po Marinkoviću i Jeleni, NE DA SINA: Agresivna LUDAČO!

Autor:

Zadruga

04.10.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić besna zbog izjave Ivana Marinkovića da će se boriti za starateljstvo nad sinom.

Miljana POLUDELA, besna oplela po Marinkoviću i Jeleni, NE DA SINA: Agresivna LUDAČO!

Foto: ATA Images/printscreen

Nakon susreta Miljane Kulić i Ivana Marinkovića i njegove ispovesti u ''Pretresu nedelje'', oglasila se Miljana i žestoko oplela po bivšem.

- Dok sam se u bolnici borila za život, Ivan je izjavio da mu ne bi bilo žao da umrem! Pošto želi moju smrt, ne bi me čudilo da se upravo to njemu desi, jer ga ona njegova agresivna Jelena tuče svaki dan. Policija im stalno dolazi na vrata! Ne bi mi bilo žao ni da ga ubije, jer ju je sam birao! Ma baš me briga - kaže na početku razgovora za Informer Miljana i dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

- Željko nema tatu, a Ivan očigledno želi da ostane i bez majke. Čula sam da je rekao kako će me diskvalifikovati iz "Zadruge" čim budem ušla. Hoće da ostanem bez dinara i da nemam para detetu hleb da kupim. Rođenom sinu želi zlo!

Ona se takođe osvrnula i na izjavu Jelene Ilić da ona i Ivan planiraju da joj uzmu starateljstvo nad sinom Željkom.

- Ko da ga uzme?! Agresivna ludača, koja priča nepovezano i treba da se leči u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević"?! Kako neko ko tuče svakog ko mu padne šaka može da mi uzme dete?! Ivan nije ni upisan kao Željkov tata u papirima, pa ne može ni da traži starateljstvo! Željku je otac NN lice, a on je samo donor sperme. Ni ne razmišljam o tom čoveku, osim kad pogledam u svog sina, jer mnogo liči na njega - priča Kulićeva, koja na pitanje da li će tužiti Marinkovića za alimentaciju, odgovara:

Republika

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić o Ivanu Marinkoviću

- Ništa mi od njega ne treba! Umesto da bude srećan što mu nisam tražila da plaća makar minimalnu alimentaciju od 18.000 dinara, on me još provocira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

04.10.2022 22:00

Gde je Miksi? Nema je u Zadruzi ni na obaveznim sastancima.