NE BIH VOLEO DA MOJE DETE LIČI NA CVETU! Miljan izneo mišljenje o zadrugarki, pa razbesneo Zoricu Marković, nije štedela REČI!

Autor:

Zadruga

26.09.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljan Vračević je nedavno u izboru za "posebnu devojku Zadruge 6" izdvojio Super Cvetu, a potom je svoju odluku i obrazložio.

NE BIH VOLEO DA MOJE DETE LIČI NA CVETU! Miljan izneo mišljenje o zadrugarki, pa razbesneo Zoricu Marković, nije štedela REČI!

Foto: Printscreen tv pink

Naime, Miljan Vračević Super Cvetu opisao je kao "posebnu devojku", ali je potom priznao, da uprkos tome što o njoj ima pozitivno mišljenje, ne bi voleo da njegovo dete liči na nju, odnosno da ima takav imidž.


- Super Cvetu bih naveo kao "posebnu devojku", ali ne u nekom negativnom kontekstu. Iako se ona i ja često raspravljamo, ja imam pozitivno mišljenje o njoj od većine vas koji je hvalite i govorite kako je super. Ne bih nikad voleo da moje dete liči na nju sa ovakvim dredovima i bojom kose - rekao je Miljan, na šta se Zorica Marković nadovezala i rekla:

 

Foto: printscreen pink tv

Miljan Vračević

 

- Što bi tebi smetalo da je tvoje dete poput Cvete? Pa ona devojka ima svoj imidž, ona je hevi, beogradsko dete i neka fura svoj fazon. Svako ima neki svoj imidž po kome je poseban - oštro je Zorica odgovorila Miljanu, na šta je on nastavio:

- Super Cveta jeste specifična, jeste posebna, ali ne mogu da zamislim ženu u 35 godina sa ovakvim rozim dredovima i načinom oblačenja. To nije po mom ukusu. Kad uđemo u Evropu, onda može, ipak smo mi na brdovitom Balkanu - rekao je Vračević, što je povredilo Super Cvetu, pa mu je odgovorila:

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

 

- Ja sam ovakva, pa sam ovakva, to je moj stil i ne želim sad za sada da ga menjam. Naravno da ću u kasnijim godinama da promenim imidž - rekla je Super Cveta, što je dirnulo Zoricu i navuklo da uđe u žustri sukob sa Miljanom:

- Koji ti je k*rac bre?! Koji ti je k*rac! Pusti devojku na miru! Ona ima svoj fazon i nek ostane pri tome. Mnogo imaš kratak fitilj Miljane! - grmela je Markovićeva, što je razljutilo Miljana da joj kaže:

- Svi ste vi eminentni i bogomdani ljudi, ja ne spadam u vašu grupu, ja sam običan smrtnik - ljutito je Vračević, očigledno povišenog krvnog pritiska, nakon što ga je Zorica potkačila, prosto je izjurio iz Bele kuće da udahne u dvorištu svežeg vazduha.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ljubica

27.09.2022 21:13

Ne znam za vas ali meni je Miljan retko ružan muškarac