BILO MI JE LEPO DAN I PO! Ivana RAZBESNELA izjavom o vezi sa Matorom, Tomićeva kipti od besa: Za mene su one PSIHOPATE!

Autor:

Zadruga

25.09.2022

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu temu otvorilo je pitanje novinara postavljeno Ivani Puzić na temu odnosa sa Matorom.

BILO MI JE LEPO DAN I PO! Ivana RAZBESNELA izjavom o vezi sa Matorom, Tomićeva kipti od besa: Za mene su one PSIHOPATE!

Foto: Printscreen pink tv

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" zadrugari su davali odgovore predstavnicima medija koji su bili gosti u studiju televizije Pink u Šimanovcima, a ovom prilikom Matora je otvorila dušu i progovorila o emocijama.

Naime, ovu temu otvorilo je pitanje Ivani Puzić na temu odnosa sa Matorom.

- Bilo mi je lepo, to je trajalo taj jedan i po dan i posle sam videla neke stvari. nisam htela da je uvredim, ali ona to traži, jeste posesivna je, ljubomorna, napadna, smarala me je i ja sam to upakovala na lep način, ali evo, je*iga. Ja sam ispala folirant i sve najgore, ta neka peckanja - rekla je Ivana, a potom otkrila da li i dalje postoje emocije:

- Ne, ništa, sad me malo i nervira. Prokomentarisala sam da je jako ružno što je pričala bolestan brat. Ovo naše sad je normalan odnos - rekla je Ivana, a na pitanje kako komentariše to što Matora sumnja da je ona "pijun MC Aleks koji je poslat da se spanđa sa Matorom", Ivana odgovara:

 

Foto: Printscreen pink tv

Ivana Puzić i Matora

 

- Čula sam to. To se povezuje verovatno jer smo iz istog mesta - rekla je Ivana, a potom se u razgovor uključila Matora:

- To nije moja ideja, Ana, Ša i ja smo sedeli,i rekla je da je u jednom razgovoru sa MC Aleks provukla kroz šalu da će poslati neku devojku da dokaže da sam ja psihopata. Prenela sam ono što je Ana meni rekla - rekla je Matora, a potom odgovorila na još jedno pitanje novinara Darka Tanasijevića - da li veruje da će se nakon još jednog u nizu razočaranja, pojaviti devojka koja će je prihvatiti sa svim njenim vrlinama i manama:

 

Foto: Printscreen pink tv

Ivana Puzić i Matora

 

- Da, mislim. Ja jesam u nekim situacijama bila kakvom me predstavljaju, ali ovih priča i emocija od četiri i po dana se stidim. Neću ulaziti u raspravu sa Bilalom, ne pada mi na pamet. Svako ko me bude nazavo psihopatom, a pritom sve te devojke koje to rade sa mnom neiskreno, za mene su one psihopate, a ne ja. Ja uđem, probam i stojim iza toga. neka bude da sam je pritiskala. Nisam imala emocije prema tebi, sviđala si mi se samo - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading