SVAKA MISLI DA JE POSEBNA, A SVE SU GLUPE! Goca Džehverović bez dlake na jeziku o novim ZADRUGARKAMA, a poseban komentar imala je za Marka Markovića!

Autor:

Zadruga

23.09.2022

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mama Džehva je bez dlake na jeziku komentarislaa nove zadrugare!

SVAKA MISLI DA JE POSEBNA, A SVE SU GLUPE! Goca Džehverović bez dlake na jeziku o novim ZADRUGARKAMA, a poseban komentar imala je za Marka Markovića!

Foto: printscreen RED tv

Majka Teodore Džehverović i bivša zadrugarka Goca Džehverović, poznata kao Mama Džehva, tokom gostovanja u emisiji ''Pitam za druga'' kod Sanje Stanković i Stefana Kandića Kendija, komentarisala je učesnike ''Zadruge 6''.

Goca je govorila i o takozvanom "kokošinjcu Marka Markovića", pa bez dlake na jeziku komentarisala i devojke koje su deo istog.

 

Foto: printscreen RED tv

Goca Džehverović

 

- Tu se Marko pokazao kao Dun Žuan. On je glavni zavodnik. Mislim da se lepo igra sa njima. Marko se ističe, lep je, interesantan. Sebi je digao cenu vezom sa Stanijom, ona je ipak viđenija devojka. Marko je njima trofej. Videćemo... Svaka od njih misli da je posebna. Meni deluje da su te devojke koje su sada oko njega glupe... - rekla je Goca u emisiji ''Pitam za druga'' i otkrila ko je njoj od aktuelnih učesnika privukao pažnju.


- Interesantni su mi Lil Broks i mala Anita, Bugarin normalno... Damir Tepavac. Nisu mi nešto posebno zanimljivi, ali eto... - priznala je Džehva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading