MATORA JE BOLESNA, NJOJ TREBA STRUČNA POMOĆ! MC Aleks nikad BRUTALNIJE o bivšoj devojci, prokomentarisala dešavanja u Zadruzi, pa joj uputila OŠTRE REČI!

Autor:

Zadruga

23.09.2022

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je i ove sezone napravila pravu pometnju svojim učešćem u "Zadruzi".

MATORA JE BOLESNA, NJOJ TREBA STRUČNA POMOĆ! MC Aleks nikad BRUTALNIJE o bivšoj devojci, prokomentarisala dešavanja u Zadruzi, pa joj uputila OŠTRE REČI!

Foto: N. Mutić

Na samom početku rijalitija simpatije joj je pokazala Snežana Bogdanović, dok se Tomićevoj svidela Sofija Una Manić. Iako joj je Manićeva uzvratila simpatije, vrlo brzo je odlučila da se povuče iz ovog odnosa, nakon čega su ove dve zadrugarke na "ratnoj nozi".

Matora je potom uplovila u romansu sa Ivanom Puzić, međutim ni ova veza nije potrajala, pa su raskinule već nakon dva dana, budući da se Ivana se uplašila reakcije svoje porodice, dok je pojedinim zadrugarima ispričala da ne može da trpi pritisak od Tomićeve, koje je želela da ova zadrugarka ponosno stane pored nje i prizna njihovu vezu.

 

Foto: printscreen tv pink

Matora i Ivana

 

Kako je istakla, Matora ne želi da joj se ponovi prošla sezona i odnos kakav je imala sa MC Aleks.

Sada se ovim povodom oglasila i MC Aleks, koja je prokomentarisala odnose svoje bivše izabranice u Beloj kući.

- Nisam najbolje shvatila sta se dešavalo između Sofije Une i Sneže sa Matorom, ali jutros sam dobila par klipova sa Ivanom gde ljudi sami komentarišu koliko se ponavlja prošla sezona kad je Matora u pitanju - istakla je ona za Pink.rs.

 

Foto: printscreen pink tv

Jovana Tomić Matora

 

- Prosto je željna pažnje i jednostavno, čim joj neko na lep način priđe, ona vidi priliku, ja to tako gledam. Ako nije tako, onda neka joj neko kaže da joj je stvarno potrebna stručna pomoć - završava Aleks.

 

Foto: Republika.rs

MC Aleks

 

U međuvremenu, Tomićeva je počela da razvija teorije da je Ivanu poslala upravo MC Aleks, kako bi od nje napravila "psihopatu", a Aleks se osvrnula i na ove navode:

- Ona je bolesna! To samo njen mozak može da smisli. Matora me ne zanima za sedam života, ne bavim se njenim odnosima, nit me zanimaju. I da dodam... Sada sam definitivno ubeđena da joj treba stručnu pomoć - odbrusila je MC Aleks za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading