SKANDALOZNE tvrdnje o porodici Marinković: Taki vozi ćerku Maju na S*KS AVANTURE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.09.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola tvrdi da Taki Marinković i Maja Marinković imaju mnogo kompleksiji odnos nego što su otac i ćerka.

SKANDALOZNE tvrdnje o porodici Marinković: Taki vozi ćerku Maju na S*KS AVANTURE! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Maja Marinković i Taki Marinković

Lazar Čolić Zola juče je na društvenim mrežama objavio snimak u kom je ispljuvao Ivana Marinkovića i Maju Marinković. Naime, on je otkrio i da ulazi u "Zadrugu 6" i kako će se ponašati prema njima dvoma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Colic (@zola_je_)

 

Ne znam iskreno ko mi je veća sprdnja - Ivan Marinković, koji nikad u životu nije kupio čokoladicu svom detetu ili Maja Marinković, koju sopstveni otac vozi na seksualne avanture. Generalno, takav tip ljudi mene i ne voli zbog toga što ih gađam u metu gde najviše boli - rekao je Zola, pa dodao:

- Ja mogu da budem i kockar, ljakse, narkoman, debil, podguzna muva, ali sam siguran da ću, ako mi Bog dragi da, danas-sutra dete, voditi računa o svom detetu, a ne kao Ivan Marinković da razmišljam kako da nahranim svoju bulju, a Željko može i da ne jede, ma je li? Takvi da me opisuju i komentarišu! - poručio je Čolić.

Podsetimo, slične stvari izjavio je i Dejan Dragojević, koji je na Instagram nalogu napisao da sumnja da Taki i Maja imaju incestan odnos. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević Instagram

 

- Evo demant klasično poređenje od Dekija! Ako sam ja i dalje u braku, onda! Maja i Taki su u vezi, incest porodica, Taki seksualno opšti sa svojom ćerkom. Čij joj on kupuje tange, seksi kostime i vozi kod Čorbe na j*banje! Znači po nekoj logici i onako jako, tata je j*be čim joj kupuje ovo - napisao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading