ĆERKA MI JE NA RASTANKU REKLA "CRK'O DABOGDA", A PSIHIJATAR DA NISAM NORMALAN! Ivan Marinković pred ušao u karantin, u Zadrugu ulazi s JEDNIM CILJEM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.09.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković jedan je od prvih učesnika Zadruge 6 koji je ušao u karantin pred sutrašnje svečano otvaranje nove sezone Zadruge!

ĆERKA MI JE NA RASTANKU REKLA "CRK'O DABOGDA",  A PSIHIJATAR DA NISAM NORMALAN! Ivan Marinković pred ušao u karantin, u Zadrugu ulazi s JEDNIM CILJEM! (VIDEO)

Foto: Republika

Ivan Marinković ušao je u vilu u kojoj će učesnici Zadruge 6 boraviti do sutrašnjeg, svečanog početka nove sezone.


Ivan je za Republiku priznao da se sa sinom Željkom pred ulazak u Zadrugu nije čuo, dok je ćerka Lena kako kaže kroz osmeh, na rastanku imala "teške reči":

Foto: Republika

Ivana Marinković

 

- Rekla mi je "crk'o dabogda"! Šalim se, ništa, sve super! - priznao je Ivan, a potom otkrio i šta mu je psishijatar rekao na pregledu pred Zadrugu:

- Psihijatar mi je rekao "dečko ti nisi normalan, majke mi"! Ali rekao je da nisam normalan zato što idem 18. put u rijaliti, pitao me je imam li život, rekao sam da nemam.


Cilj mu je, kako kaže, da se u Zadruzi pokaže u pravom svetlu, najviše zbog ćerke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading