VEĆ GODINAMA ŽIVE NA RAČUN TELEVIZIJA: Ovim učesnicima rijaliti programi postali su DRUGA KUĆA, a evo ko je REKORDER!

Autor:

Zadruga

05.09.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iako je do pre nekoliko godina samo Miki Đuričić važio za rijaliti veterana koji ide od jednog do drugog TV formata ovog tipa, u godinama koje su usledile mnogi su krenuli njegovim stopama.

VEĆ GODINAMA ŽIVE NA RAČUN TELEVIZIJA: Ovim učesnicima rijaliti programi postali su DRUGA KUĆA, a evo ko je REKORDER!

Foto: Printscreen Youtube

Miki, međutim, je i dalje rekorder kada je u pitanju vreme provedeno pred kamerama rijaliti programa.

Mikija Đuričića domaća javnost upoznala je u rijaliti programu Veliki brat 2006. godine, a u istom rijalitiju pojavio se potom i 2010. Svoju rijaliti karijeru nastavio je u "Farmi 5" 2013. godine, da bi potom ušao u "Maldive" 2015., a potom i "Parove" iste godine.

 

Od 2017. deo je "stalne postavke" rijalitija Zadruga, a sada se sprema i za ulazak u šestu sezonu. Miki je za Republiku nedavno otkrio da mu je novac motiv za boravak u rijalitiju, budući da napolju te pare teško može da zaradi.

- Taj novac koji ja zaradim u rijalitiju ne bih mogao da zaradim napolju. Nije napolju tako sjajno i bajno. Može da se zaradi, ali ne toliko - priznao je Miki.

Pevač Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića jedan je od rijaliti učesnika sa "najdužim stažom" u ovom televizijskom formatu. Već godinama smo u prilici da pratimo njegovo učešće u različitim rijaliti programima  - 2013. godine postao je deo "Farme 5", nakon čega se pridružio učesnicima i u šestoj i sedmoj sezoni ovog rijalitija (2015. i 2016. godina).

 

Od 2017. godine, tačnije od prve sezone, redovan je učesnik  Zadruge, a kako je nedavno ispričao pred našom kamerom, smatra se "domaćinom Bele kuće", a imanje u Šimanovcima smatra svojom "drugom kućom". Kako je nedavno istakao, u rijalitijima je proveo čak 64 meseca, a tu ne planira da se zaustavi, budući da se sprema za ulazak u šestu sezonu Zadruge.


Jovana Tomić Matora dobila je status rijaliti igrača kada se pojavila u trećoj, a potom i četvrtoj sezoni "Parova" tokom 2015. godine. Po završetku četvrte sezone napravila je malu pauzu, da bi potom 2017. godine ušla u Zadrugu 1 u kojoj je učestvovala i svake sledeće godine. Matora se sada priprema za ulazak i u novu, šestu sezonu.

 


Dalila Mujić prvi put se javnosti predstavila u četvrtoj sezoni rijalitija "Parovi" 2015. godine, a učešće je nastavila i u  petoj i šestoj sezoni, kada je osvojila prvo, odnosno drugo mesto. Rijaliti karijeru potom je nastavila u Zadruzi, a prvi put je postala deo ovog rijalitija 2018. godine, tačnije u trećoj sezoni. Nakon toga smo je gledali i tokom četvrte, a potom pete sezone, gde je osvojila drugo mesto.

 

Miljana Kulić početkom 2015. godine ušla u rijaliti „Maldivi“, međutim  tamo se zadržala samo šest dana, a krajem iste godine ušla je u „Parove“. Početkom 2017. godine ulazi u novu sezonu Parova, gde je uplovlila u vezu sa Ivanom Marinkovićem  i sa njim pred kamerama ostala trudna.  Nakon toga dobija ponudu da se pridruži rijalitiju Zadruga 2017. godine, a nakon prve sezone postaje stalni učesnik čije učešće se ponavlja iz sezone u sezonu.

 

Uz nju deo ovog rijalitija postaje i njena majka Marija, ali i sin Željko, koji, doduše, u Zadruzi boravi u odvojenim prostorijama koje nisu pokrivene kamerama. Kako prenose domaći mediji, Miljana će se, po izlasku iz bolnice u kojoj boravi nakon komplikacija operacije želuca, pridružiti takmičarima i u šestoj sezoni.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading