VEĆ GODINAMA ŽIVE NA RAČUN TELEVIZIJA: Ovim učesnicima rijaliti programi postali su DRUGA KUĆA, a evo ko je REKORDER!

Autor:

Zadruga

05.09.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je do pre nekoliko godina samo Miki Đuričić važio za rijaliti veterana koji ide od jednog do drugog TV formata ovog tipa, u godinama koje su usledile mnogi su krenuli njegovim stopama.

VEĆ GODINAMA ŽIVE NA RAČUN TELEVIZIJA: Ovim učesnicima rijaliti programi postali su DRUGA KUĆA, a evo ko je REKORDER!

Foto: Printscreen Youtube

Miki, međutim, je i dalje rekorder kada je u pitanju vreme provedeno pred kamerama rijaliti programa.

Mikija Đuričića domaća javnost upoznala je u rijaliti programu Veliki brat 2006. godine, a u istom rijalitiju pojavio se potom i 2010. Svoju rijaliti karijeru nastavio je u "Farmi 5" 2013. godine, da bi potom ušao u "Maldive" 2015., a potom i "Parove" iste godine.

 

Od 2017. deo je "stalne postavke" rijalitija Zadruga, a sada se sprema i za ulazak u šestu sezonu. Miki je za Republiku nedavno otkrio da mu je novac motiv za boravak u rijalitiju, budući da napolju te pare teško može da zaradi.

- Taj novac koji ja zaradim u rijalitiju ne bih mogao da zaradim napolju. Nije napolju tako sjajno i bajno. Može da se zaradi, ali ne toliko - priznao je Miki.

Pevač Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića jedan je od rijaliti učesnika sa "najdužim stažom" u ovom televizijskom formatu. Već godinama smo u prilici da pratimo njegovo učešće u različitim rijaliti programima  - 2013. godine postao je deo "Farme 5", nakon čega se pridružio učesnicima i u šestoj i sedmoj sezoni ovog rijalitija (2015. i 2016. godina).

 

Od 2017. godine, tačnije od prve sezone, redovan je učesnik  Zadruge, a kako je nedavno ispričao pred našom kamerom, smatra se "domaćinom Bele kuće", a imanje u Šimanovcima smatra svojom "drugom kućom". Kako je nedavno istakao, u rijalitijima je proveo čak 64 meseca, a tu ne planira da se zaustavi, budući da se sprema za ulazak u šestu sezonu Zadruge.


Jovana Tomić Matora dobila je status rijaliti igrača kada se pojavila u trećoj, a potom i četvrtoj sezoni "Parova" tokom 2015. godine. Po završetku četvrte sezone napravila je malu pauzu, da bi potom 2017. godine ušla u Zadrugu 1 u kojoj je učestvovala i svake sledeće godine. Matora se sada priprema za ulazak i u novu, šestu sezonu.

 


Dalila Mujić prvi put se javnosti predstavila u četvrtoj sezoni rijalitija "Parovi" 2015. godine, a učešće je nastavila i u  petoj i šestoj sezoni, kada je osvojila prvo, odnosno drugo mesto. Rijaliti karijeru potom je nastavila u Zadruzi, a prvi put je postala deo ovog rijalitija 2018. godine, tačnije u trećoj sezoni. Nakon toga smo je gledali i tokom četvrte, a potom pete sezone, gde je osvojila drugo mesto.

 

Miljana Kulić početkom 2015. godine ušla u rijaliti „Maldivi“, međutim  tamo se zadržala samo šest dana, a krajem iste godine ušla je u „Parove“. Početkom 2017. godine ulazi u novu sezonu Parova, gde je uplovlila u vezu sa Ivanom Marinkovićem  i sa njim pred kamerama ostala trudna.  Nakon toga dobija ponudu da se pridruži rijalitiju Zadruga 2017. godine, a nakon prve sezone postaje stalni učesnik čije učešće se ponavlja iz sezone u sezonu.

 

Uz nju deo ovog rijalitija postaje i njena majka Marija, ali i sin Željko, koji, doduše, u Zadruzi boravi u odvojenim prostorijama koje nisu pokrivene kamerama. Kako prenose domaći mediji, Miljana će se, po izlasku iz bolnice u kojoj boravi nakon komplikacija operacije želuca, pridružiti takmičarima i u šestoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading