Ivan Marinković dosad NAJSUROVIJI o bivšoj! Ja sam samo pravljač deteta, od odnosa sina i mene nikad neće biti ništa!

Autor:

Zadruga

02.09.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da se Marinković priprema za ulazak u "Zadrugu 6", te ne bira reči kada je u pitanju Kulićeva.

Ivan Marinković dosad NAJSUROVIJI o bivšoj! Ja sam samo pravljač deteta, od odnosa sina i mene nikad neće biti ništa!

Foto: ATA Images

Ivan Marinković dosad najbrutalnije udario po bivšoj devojci Miljani Kulić, s kojom ima sina Željka, pa zgrozio javnost stavom o njenom zdravstvenom stanju. Očigledno je da se Marinković priprema za ulazak u "Zadrugu 6", te ne bira reči kada je u pitanju Kulićka.

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official/Zadruga Official/ printscreen/TvHappy

Ivan Marinković o Miljani Kulić

Naime, Miljana se doskora borila za život, a zbog komplikacija i depresije još je u bolnici, međutim, to Marinkovića nimalo ne dotiče, već surovo udara po njoj, govoreći čak i da je nema, ne bi se potresao.

- Miljanino stanje me ne interesuje, pratim samo kad otvorim portale, ne mogu da lažem i kažem da je drugačije, kad nije. I da je nema, ne bih se potresao. Bolje da ne kažem šta zaista mislim jer će onda mediji početi sa svojim pričama, a to mi ne treba. Ja svakako nisam Miljanin bivši dečko, ja sam samo bivši pravljač deteta - rekao je Ivan, te ponovo šokirao priznanjem da ne zna ništa o svom sinu i ne veruje da će ikada njihov odnos biti kao odnos pravog oca i sina:

Republika

Foto: printscreen/TvHappy

Ivan Marinković

- Ja nisam u toku ni oko Željka. Kad mu je bio rođendan, poslao sam poruku Siniši, on je meni nekoliko detetovih slika s proslave i to je to. Ja sam veoma realan. Teško da će ikad biti bilo šta od tog odnosa mene i sina. Ja ne mogu da imam nerealne i neizvodljive želje. Kad se uzme u obzir odnos kompletne porodice i mene, njihovo psihičko stanje, tu ne postoji varijanta preteranog zbližavanja. Ne bih da nekome u životu nešto nemoguće obećam. 

Foto: ATA Images

Ivan Marinković o sinu

Foto:  

Nakon toga Ivan se osvrnuo na to kako će se odvijati Miljanin i njegov odnos unutar Bele kuće, te tvrdi da mu Kulićka dođe kao zadnja rupa na svirali.

- Ne izdvajam nju u odnosu na ostale, ponašaću se prema svakom kako zasluži. Ja mislim da će mi drugi praviti veće probleme od nje. Ne plašim ničeg i nikog. Preživeo sam tuče, napade, sve najgore i najbolje. Ništa ne može da me iznenadi, pa ni Miljanina štikla u glavu - zaključuje Ivan.

Foto: ATA Images

Ivan Marinković o Zoli

Za Zolu me boli ku*ac 

Već su se svi naoštrili na ulazak Ivana Marinkovića u Belu kuću, a odmah posle susreta licem u lice s Miljanom Kulić sve oči će biti uprte u Lazara Čolića Zolu i njegov odnos s Miljaninim bivšim, s kojim ima i sina:

- Neko mu je preneo da sam ga komentarisao, a ja sam samo rekao da je nebitan dečko. On očekuje da mu vratim, a mene boli ku*ac za njim, ne dajem mu na značaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading