MILJANA SE UKLJUČILA U EMISIJU UŽIVO IZ BOLNICE! Kulićeva ronila suze, progovorila o svom STANJU, pa priznala ko joj NAJVIŠE NEDOSTAJE

Autor:

Zadruga

04.09.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić uključila se uživo iz bolnice u emisiju, a tom prilikom kroz suze je ispričala kako se oseća.

MILJANA SE UKLJUČILA U EMISIJU UŽIVO IZ BOLNICE! Kulićeva ronila suze, progovorila o svom STANJU, pa priznala ko joj NAJVIŠE NEDOSTAJE

Foto: Youtube Zadruga Official

Majka rijaliti učesnice Miljane Kulić Marija progovorila je o zdravstvenom stanju svoje ćerke koja leži na Urgentnom centru.

Marija je ronila suze, moli se samo da njena ćerka bude dobro, a kako kaže uskoro će kući.

- Imam priliku da kažem svima koji se intresuju za Miljanino stanje, hvala Bogu dobro je. Dva puta sam oečkivala i bio je dogovor da izađe, ali se to vrlo brzo iskomplikuje. Ima još četiri dana da prima ovu grupu antibiotika, pa onda bez terapije, a hemokultura je bila sterilna. Najbolji lekari na svetu su uz Miljanu. Bez obzira što je njoj težak boravak, ali neće da je puste dok hemokultura poslednja ne bude sterilna kao i rošla. Neka ostane ovako ili neka bude još bolje, samo da se ne kvari - rekla je Marija na samom početku.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić

 


U emisiju se potom uključila i Miljana Kulić koja je kroz suze otkrila kako se oseća.

- Odlično se osećam. Mnogo mi nedostaje mama. Kad ćeš da dođeš kod mene mama? Zadovoljna sam kako si izgledala u emisiji - rekla je Miljana tokom telefonskog uključenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading