Mira Škorić udaje ćerku Milicu! Veliko slavlje u prestoničkom restoranu, pevačica PUCA OD PONOSA, mlada BLISTA u bajkovitoj venčanici! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2022

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mira Škorić danas udaje ćerku Milicu Jeremić, koju je dobila u braku sa hirurgom, doktorom Vasom Jeremićem.

Mira Škorić udaje ćerku Milicu! Veliko slavlje u prestoničkom restoranu, pevačica PUCA OD PONOSA, mlada BLISTA u bajkovitoj venčanici! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačicina naslednica već duže vreme je u vezi sa svojim partnerom Sebastianom, a par je danas svoju ljubav krunisao brakom.

Zvanice uveliko pristižu u jedan od najpoznatijih prestoničkih restorana, a Škorićeva je stigla nešto ranije kako bi izvršila poslednje pripreme pre slavlja, ali i kako bi izbegla medije.

Prve fotografije mladenaca počele su da kruže društvenim mrežama, a onda je i kreator i dugogodišnji prijatelj Mire Škorić, podelio fotografiju sa pevačicom.


Inače, Mirinu ćerku Milicu javnost do sada retko imala prilike da vidi. Nikada nije imala želju da bude deo javne scene, pa je završila Medicinski fakultet, a tokom pandemije koronavirusa radila je u kovid bolnici u Batajnici.

Mira nikada nije krila koliko je ponosna na ćerku.

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem. Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa - ispričala je Mira ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading