Dugo su krili VEZU, a danas su se VENČALI U TAJNOSTI! Naš glumac se oženio KOLEGINICOM, isplivale prve FOTKE MLADENACA!

Autor:

Zabava

28.08.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Ivan Zablaćanski oženio se danas svojom dugogodišnjom devojkom i koleginicom Jelenom Puzić.

Dugo su krili VEZU, a danas su se VENČALI U TAJNOSTI! Naš glumac se oženio KOLEGINICOM, isplivale prve FOTKE MLADENACA!

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Poznati par dugo je krio svoju romansu, a za njihovu ljubav javnost je saznala tek nakon što su se oboje pojavili u seriji "Crveni mesec".

Par se danas zavetovao na večnu ljubav na tajnoj lokaciji skrivenoj od očiju medija, a prve fotografije mladenaca sada su se pojavile na društvenim mrežama.

Među zvanicama našli su se brojni glumci mwđu kojima su Milan Marić, Miki Damjanović, Slaven Došlo, Iva Manojlović i Vaja Dujović, i drugi, koji su fotografije sa svadbene ceremonije podelili putem Instagrama.


Ivan, sin pokojnog Milenka Zablaćanskog, i njegova izabranica Jelena već godinama uživaju u skladnoj vezi, a kako su isticali za domaće medije, jedno drugom su najveća podrška, ali i najveći kritičari.

 

 

- Ne može do kraja da se ostavi posao na poslu. I da mi partnerka nije glumica, ne znam da li bi to bilo moguće. Dobro je kada sa nekm to može da se podeli i mislim da je čak i plus to što možemo da se posavetujemo i da iskritikujemo jedan drugog. Bolje je da mi ona kaže da mi nešto nije bilo kako treba, nego neko treći - otkrio je Zablaćanski nedavno tokom gostovanja na Kurir televiziji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading