Gala slavlje Danijela Alibabića okupilo srpski DŽET-SET: Poznati na luksuznoj ceremoniji SLAVE LJUBAV! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2022

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel i Biba danas su u Kotoru organizovali gala slavlje na kom su ugostili veliki broj zvanica.

Gala slavlje Danijela Alibabića okupilo srpski DŽET-SET: Poznati na luksuznoj ceremoniji SLAVE LJUBAV! (FOTO)

Foto: Instagram

Danijel Alibabić

Nakon što su se prošle godine na današnji dan zavetovali jedno drugom na večnu ljubav, crnogorski pevač Danijel Alibabić i njegova izabranica Biba Barović, rešili su da još jednom proslave svoju ljubav.

Danijel i Biba danas su u Kotoru organizovali gala slavlje na kom su ugostili veliki broj zvanica, među kojima su se našle i brojne domaće zvezde - Jovana Pajić, Sale Tropiko, Vlade Divac, Melina Džinović, Milena Ćeranić, Stevan Jovetić, kao i mnoge druge javne ličnosti iz sveta sporta i estrade.

 

Danijel je goste dočekao u belom odelu, dok je njegova supruga za poseban dan odabrala raskošnu belu haljinu, a u istoj boji bile su i sve dekoracije koje su ukrašavale ambijent u kom zaljubljeni par danas proslavlja prvu godišnjicu braka.

 

Foto: Instagram

 

 


Par ne krije radost što ovaj dan proslavlja u "proširenom sastavu", budući da se njihovoj porodici početkom godine pridružio još jedan član, kada je na svet došao njihov sin Mihailo.

Inače, Danijel i Biba ranije su bili u emotivnoj vezi, a nekoliko godina nakon raskida  odlučili su da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu - pomirili su se 2020. godine, a godinu dana kasnije izgovorili su sudbonosno da.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

29.08.2022 08:32

Sve sami foliranti, dzet set, ma kako da ne, umisljeni nikogovici