PEŠIĆ ZADOVOLJAN TRIJUMFOM U ISTANBULU: Prvo poluvreme je recept kako treba da igramo na EP!

Autor:

Sport

28.08.2022

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije srećan posle pobede nad Turskom.

PEŠIĆ ZADOVOLJAN TRIJUMFOM U ISTANBULU: Prvo poluvreme je recept kako treba da igramo na EP!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije uspela je da ostvari pobedu u gostima nad selekcijom Turske, u okviru drugog kola drugog kruga kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Posle važnog trijumfa je svoje utiske izneo Svetislav Pešić.

Veoma važna utakmica za nas i veoma je važno kako smo igrali u prvih 20 minuta. Ovo je prvo poluvreme koje je recept kako želimo da igramo na EP. Vrlo pametno smo igrali u napadu. Ali ovo nije iznenađenje za mene, jer imamo talenat u napadu i moramo da ponovimo odbranu koju smo igrali u prvih 20 minuta - rekao je popularni Kari.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Nastavio je u istom ritmu.

Posle smo izgubili ritam zbog turskog tima. Pokušali su da rizikuju, da brzo šutiraju. Ne bih rekao da je svaki kontakt bio faul, ali bili su veoma agresivni. Važno je što smo se vratili, pokazali smo ne samo pobednički mentalitet, nego smo znali u svakom momentu poslednjih pet minuta šta želimo. To je još jedna pozitivna stvar za mene iz ovog meča - poručio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading