ZANIMLJIVA IZJAVA: Guduriću se sviđa što je Srbija umalo prokockala ogromnu prednost!

Autor: Tanjug

Sport

29.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaški reprezentativac Marko Gudurić izjavio je da je nacionalni tim ostvario bitnu pobedu protiv Turske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023. godine.

ZANIMLJIVA IZJAVA: Guduriću se sviđa što je Srbija umalo prokockala ogromnu prednost!

Foto: Starsport

Marko Gudurićc protiv Turske

Srbija je u nedelju uveče u Istanbulu pobedila Tursku, u meču drugog kola grupe I druge faze kvalifikacija za Mundobasket. Marko Gudurić je na ovom meču postigao 14 poena.

- Bitna pobeda, opet smo pokazali karakter. Malo smo lošije otvorili drugo poluvreme. Ali, možda i nije loše da osetimo taj pritisak pred Evropsko prvenstvo i da nastavimo da gradimo naš karakter. Čestitam saigračima na pobedi, idemo dalje - rekao je Gudurić posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Marko Gudurić protiv Turske

Grčka je u Atini pobedila Belgiju 85:68, dok je u Letonija u gostima bila bolja od Velike Britanije 87:80.

Letonija je prva na tabeli sa 11 bodova, dok je Grčka druga sa 10. Srbija i Belgija imaju po devet, dok je Turska pretposlednja sa osam bodova. Velika Britanija je poslednja sa sedam bodova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Do kraja kvalifikacija za Mundobasket svaka reprezentacija će odigrati još po četiri utakmice. Plasman na SP 2023. izboriće po tri najbolje plasirane selekcije iz svake grupe.

Srbija se posle meča vraća za Beograd gde će nastaviti pripreme za Evropsko prvenstvo, koje počinje prvog septembra. Naša selekcija će na EP igrati u grupi D sa Holandijom, Finskom, Poljskom, Češkom i Izraelom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading