Kulići nekada živeli u kući BEZ FASADE i OBRASLOJ u KOROV! Miljana ušla u rijaliti, zaradila LOVU i sagradila VILU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.09.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sav novac od rijalitija uložila u porodičnu kuću.

Kulići nekada živeli u kući BEZ FASADE i OBRASLOJ u KOROV! Miljana ušla u rijaliti, zaradila LOVU i sagradila VILU! (FOTO)

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Miljana Kulić najpoznatija je rijaliti učesnica, a godine provedene u rijaliti programima pomogle su joj da zaradi pozamašne sume novca koje je ulagala u prvenstveno u kuću.

Republika

Foto: ATA Images

Miljana Kulić

Naime, malo ko zna kako je njena kuća izgledala pre nego što je postala poznata, a na Gugl mapama se može videti, da je porodični dom Kulića bio obrastao u korov, te da je sada jedna od najpoznatijih porodica živela u trošnoj kući.

Nakon nekoliko sezona u rijaliti programima, Miljana je zarađen novac uložila u kuću, koja sada izgleda potpuno drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan

04.09.2022 02:07

Porodica neradnika bez jednog jedinog dana legalnog radnog staža dobija sume novca koji niko ko živi od rada i plate ne može ne samo da zaradi nego ni da ulaže u nekretninu. Majka i ćerka se glupiraju do besvesti, a dete odrasta samo. I onda jednog dana se čudimo kada to dete pukne i napravi pakao oko sebe. Važno je zlo sprečiti, kada se desi džaba je priča da je trebalo zlo lečiti.