Isplivali svi DOKAZI o PROŠLOSTI Marijane Zonjić: Arhiva je FRAPIRAJUĆA, evo šta se nalazi u njoj! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.08.2022

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Krstović Krle pokazao je šta poseduje o Marijani Zonjić!

Isplivali svi DOKAZI o PROŠLOSTI Marijane Zonjić: Arhiva je FRAPIRAJUĆA, evo šta se nalazi u njoj! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Krstović poznatiji kao Krle, proslavio se učešćem u rijalitiju ,,Zadruga 5", a prošle noći bio je gost u emisiji ,,Narod pita". Tom prilikom Stefan je progovorio o tužbi koju je dobio od strane porodice Marijane Zonjić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Krstović Krle Zadruga

 

- Tužili su me, sad je suđenje 13.septembra. Rekla je da me je tužila zbog toga što ja nemam ništa. Njena majka me je tužila za uvredu časti, ja kažem, da ako Marijana bude pričala neke gluposti i ako bude pričala da nemam njene klipove, izaćiće sve. Izaćiće i sa devojkom gde ima klip - rekao je Krle, pa je pokazao Darku arhivu koju poseduje.

- Ti si u jednom momentu rekao da si bio intiman sa njom - pitao je Darko.

- Neću da kažem da nisam, kad sam već rekao, idem nazad. Zbog toga sad neću da krećem da mlatim oko drugih stvari, ali ako krenem, idem do kraja. Ja sam čuo da je neko pretio, nazvao sam njenog brata, pričali smo, ne znam ko je koga nazvao, ali mi je rekao da to što imam sa Marijanom, u to ne zalazi, ali mu je zasmetalo to što sam govorio o njenoj mami. Ne intresuje me, ne bih se izvinio da me ne bi tužili, ne opterećujem se. Izvinio sam se njenom sinu, bilo je ružno i znam kako bi bilo da meni neko kaže - dodao je Krle.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Krstović Krle Zadruga

 

- Ukoliko Marijana bude nastavila sa tužbom, šta je ono što ćeš obelodaniti

- Ićiću stepen po stepen, da bude zanimljivo...Dosta toga znam, znamo se osam devet godina. Nek se oglasi njena majka, otac, moja majka da nikad ja kod njih kući nisam došao do ulaska u "Zadrugu 5". Pokupio sam njene stvari i nju, pa smo krenuli u Beograd. Smuvala se sa mojim drugom na putu - rekla je Zonjićeva.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Stevan

28.08.2022 20:53

Marijana se raskalašno ponaša.

Ana

29.08.2022 07:44

Lepi Mića najviše voli takve i podržava ih u Zadruzi. Dobre su ta šou, što raskalašnije ponašanje to je bolje ali, samo njegove savete moraju slušati. Za piće na žurkama uvek im obezbedi novac.