POVRATAK DOMAĆINA BELE KUĆE! Lepi Mića pred ulazak u Zadrugu 6 otkrio koja UČESNICA ga je najviše RAZOČARALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.08.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesta sezona rijalitija "Zadruga" startuje 9. septembra u 21h, a budući učesnici danas pristižu kako bi snimili svoje profile.

POVRATAK DOMAĆINA BELE KUĆE! Lepi Mića pred ulazak u Zadrugu 6 otkrio koja UČESNICA ga je najviše RAZOČARALA! (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić

Među brojnim učesnicima našao se i, kako sam za sebe kaže, "domaćin Zadruge", Lepi Mića, koji će se i u šestoj sezoni boriti za glavnu nagradu.

Mića je pred ulazak u zgradu Pinka pred našom kamerom govorio o ušećšu u rijalitijima, otkrivši tom prilikom da sebe smatra domaćinom u ovom televizijskom formatu.

- Hajde da kažem da sam neka vrsta domaćina - rekao je Mića, a potom otkrio kako gleda na to što su se mnogi bivši učesnici ogrešili o njega tokom prethodnih sezona.

Foto: ST/N. Mutić

Lepi Mića

 


- Šta da radim, život je takav, bitno da sam ja prema njima okej. Svako govori sam o sebi - rekao je Mića, a na pitanje ko ga je najviše razočarao od svih učesnika od početka emitovanja ovog rijalitija, kao iz topa je odgovorio:

- Kija Kockar!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Jelenko

24.08.2022 14:59

Grozni Mićo u Zadruzi će i umreti.