Nevena Savić javno ponudila sebe na NOĆ za 600 EVRA! Bivša zadrugarka progovorila o PROSTITUCIJI: Nisam zbog toga LOŠ čovek! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.08.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Savić progovorila o povezivanju sa prostitucijom i reakciji porodice.

Nevena Savić javno ponudila sebe na NOĆ za 600 EVRA! Bivša zadrugarka progovorila o PROSTITUCIJI: Nisam zbog toga LOŠ čovek! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Nevena Savić sinoć je bila gost emisije ''Narod pita'' zajedno sa Viktorijom Mitrović i Lazarom Čolićem Zolom, a pre samog gostovanja je progovorila o povezivanja sa prostitucijom, kao i da li je zbog tih navoda tužila Viki.

- Nisam, ne razmišljam o tome, presrećna sam i prezadovoljna svojim životom, tako da uopšte ne razmišljam o rijalitiju niti ko je šta o kome rekao, bitno da sam ja čista - počela je Nevena, pa otkrila kako je porodica reagovala na ove priče:

Republika

Foto: ATA Images

Nevena Savić

- Ja zaista nemam nikakav gnev, jesam se bojala kako će reagovati moja porodica, okolina, prijatelji, međutim svi su to prihvatili najnormalnije. Ljudi mi prilaze i svi kažu da ne veruju u to, svi znaju ko sam i šta sam, a i sve da je to tako, ne vidim da me to umanjuje kao čoveka, niti da sam loš čovek zbog toga.

Foto: ATA Images

Nevena Savić o prostituciji

Vezano za priču da je bila sa muškarcem za 600 evra, Nevena se istom momku obratila:

- Pročitala sam da je neko bio sa mnom za 600 evra, ja molim tog da se javim, meni baš trebaju pare, pa da ponovimo još jedan krug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miks

19.08.2022 15:19

I ova digla cene... Otislo sve u....