Šta znači Miljanina DIJAGNOZA!? Evo kako se dobija ovaj POREMEĆAJ!

Autor:

Zadruga

10.08.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pati od insomnije.

Šta znači Miljanina DIJAGNOZA!? Evo kako se dobija ovaj POREMEĆAJ!

Foto: E Stock/Photo by Mpho Mojapelo on Unsplash/ pixabay.com

Miljanu Kulić je posetio tim psihijatara koji su razgovarali sa njom, kako bi procenili dalji tok lečenja. Tom prilikom su oni zaključili da Miljana pati od insomnije, te od njene majke Marije Kulić zahtevali da što pre donese svu raniju psihijatrijsku dokumentaciju.

Republika

Foto: Srpski telegraf, Instagram.com

Miljana Kulić pati od insomnije

Šta znači Miljanina dijagnoza insomnija?

Insomnija je poremećaj sna. Naime, ovaj poremećaj podrazumeva neadekvatan ili loš san jer osoba ima problema da zaspi, prečesto se budi u toku noći, previše rano se budi... Da bi se insomnija dijagnostikovala, simptomi moraju biti prisutni najmanje tri noći nedeljno i doprinositi lošoj koncentraciji, umoru i konstantnoj neispavanosti. Uglavnom je povezana sa stresnim životnim događajima. Ova vrsta poremećaja može dovesti do brojnih promena u funkcionisanju u svim životnim sferama. Postoje brojni načini i tarpije za lečenje ovog poremećaja, a jedno od njih je izbegavanje nikotina i kofeina.

Republika

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić

Podsetimo, Miljana je nakon operacije želuca u Turskoj zavšila u Kliničkom centru Niš nakon naglog pogoršanja stanja, gde joj je odrstranjena slezina, a potom prebačena u KC Srbije, gde lekari svakodnevno brinu o njoj. Ona bez obzira na sve uporno traži cigarete i kafu, a pre dva dana je čak pretila da će se baci sa prozora ukoliko joj ne budu dali šta traži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vlada

11.08.2022 00:17

Insomnija kako da ne ... Mozda kao pridruzen, sekundarni poremecaj

vesna

12.08.2022 05:33

Da je samo insomnija ,bilo bi divno ,ali naravno da nije samo - ima ona ‘debelu’ dijagnozu i dobro je sto su je konacno pregledali strucni lekari , a ne mamina prijateljica koja pise dijagnoze kako Kulicima odgovara !