OTKRIVENI DETALJI SAOBRAĆAJKE KOD BOLJEVACA! Ubijeni starac bio OMILJENI VOZAČ GSP-a, iza njega ostali samo TUGA I BOL!

Autor:

Hronika

10.08.2022

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pezionisani vozač GSP Joška Turan (83) nastradao je juče na svom mopedu kad je na njega u naselju Boljevci kod Beograda velikom brzinom naleteo M. J. (20), koji se nalazio za volanom "seata", prenosi Kurir.

OTKRIVENI DETALJI SAOBRAĆAJKE KOD BOLJEVACA! Ubijeni starac bio OMILJENI VOZAČ GSP-a, iza njega ostali samo TUGA I BOL!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se oko 7.15 časova u Ulici mira, a u udesu je povređen vozač "fijat pande" u koju je "seat" udario, kao i nekoliko meštana koji su na obližnjem autobuskom stajalištu čekali gradski prevoz.

Karambol

Sumnja se da su mladići, navodno, ukrali "seat" jednom meštaninu iz okoline koji živi u inostranstvu i potom su se dali u beg. Prilikom vožnje otpočeli su preticanje drugog vozila i tada su naleteli na nesrećnog Turana - priča izvor Kurira i dodaje:

- Penzioner, koji je baš tada krenuo na pecanje, ostao je na mestu mrtav, a mladići su potom izgubili kontrolu nad "seatom", udarili u parkirani automobil, zatim u "fijat" koji je prolazio tuda, da bi se na kraju zabili u autobusko stajalište. Vozač "seata", nakon što je izazvao udes, pobegao je pešice i policija intenzivno traga za njim - navodi izvor.

Sagovornik objašnjava da je u "seatu" ostao suvozač, a vozač koji je pobegao nakon tragedije juče se u toku dana sam predao policiji.

- On je u nesreći povređen, kao i vozač "fijata", koji je prevezen na VMA. Oni su udarcem "pandu" bacili u kanal, vatrogasci su sekli lim da dođu do vozača. Meštani su ispričali za Kurir da ih je u jutarnjim satima probudio stravičan prasak, vika i dozivanje u pomoć.

- Nešto je strašno puklo. Kad smo istrčali na ulicu, videli smo čoveka kako nepomično leži na pločniku, tri slupana automobila, od koji je jedan bio u kanalu, i čoveka u njemu kom šiklja krv iz rane koju je zadobio u predelu vrata - pričaju meštani.

Dozivali pomoć

- Uplašeni ljudi trčali su na sve strane da pomognu kome su mogli. Našem nesrećnom komšiji nije bilo pomoći. Hitna pomoć dugo nije dolazila iako smo ih zvali, niko se prvo nije javljao, a posle toga im je trebalo mnogo vremena da stignu - navode meštani.

Oni objašnjavaju da su delovi automobila bili rasuti po celoj ulici.

- Ne znamo kako je vozač "seata" smeo da pobegne a da ne pokuša da pomogne svom prijatelju, ali i ostalima - kažu meštani i dodaju da je "seat" išao oko 100 kilometara na sat.

U porodici nastradalog Joške Turana bol i tuga.

- Joška je moj brat. Krenuo je jutros na pecanje kad je došlo do nesreće. Njemu nije bilo pomoći, nastradao je na mestu. Bio je profesionalni vozač, 40 godina je radio u GSP kao vozač - rekao je kratko brat preminulog.

O Turanu meštani imaju samo reči hvale.

- Dobar čovek, veseo. Ostavio je dve ćerke iza sebe - dodale su komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading