Miljana u sobi za REANIMACIJU! Marija VAN SEBE, oglasila se PRVI PUT i U SUZAMA progovorila o novim detaljima ćerkinog stanja!

Autor:

Zadruga

06.08.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica stigli su ispred zgrade televizije Pink i ovom prilikom otkrili detalje Miljaninog stanja.

Miljana u sobi za REANIMACIJU! Marija VAN SEBE, oglasila se PRVI PUT i U SUZAMA progovorila o novim detaljima ćerkinog stanja!

Foto: youtube.com/printscreen

Nakon pogoršanja Miljaninog stanja i prebacivanja u Urgentni centar u Beogradu, Marija je dala prvu izjavu.

- Stigli smo iz Niša maločas, primljena je u sobu za reanimaciju, rađena je kompletna dijagnostika, dok sam bila tamo ispred, vodili su je na ultrazvuk, rendgen, skener. Sve informacije dalje nemamo. Sutra dežura doktorica Damjanović, pa ću da je zamolim da odem kod nje, da vidim kako je. Miljana se uznemiri kad je vidim, morala sam da izađem - rekla je Marija za Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

Na pitanje da li je Miljana uspela nešto da kaže, Marija se slomila i počela da plače.

- Ne mogu da pričam, nemojte da me snimate više, molim vas - dodala je Kulićka.

- Sutra ćemo da imamo sve informacije i to je to. Pričali smo, ona je svesna, priča sa nama - dodao je Macanović.

Podsećamo, Miljani Kulić se juče naglo pogoršalo stanje, zbog čega su ponovo hitno urađene sve analize, a jutros je hitno prevezena  u Urgentni centar u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
lili

08.08.2022 20:22

Eto dokle je doslo sa psihickim terorom da zene moraju da budu anoreksicne i mrsave kao kosturi, da bi bile nekome lepe. Kome da budu lepe? Priroda je stvorila razne oblike i tipove ljudskih bica, visoke, male, debele, mrsave, lepe, ruzne-po tudjim kriterijumima. Zar moramo svi da izgledamo kao plasticne lutke i roboti, zar nema drugih vrednosti? U svemu treba biti umeren, ali ugadjati sebi, a ne drugima. Zelim joj ozdravljenje.