MILJANA KULIĆ SE OGLASILA IZ BOLNICE! "Psihički sam LOŠE, umalo sam UMRLA, imam OŽILJAK PREKO CELOG STOMAKA!"

Autor:

Zadruga

03.08.2022

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljana Kulić prvi put se oglasila nakon drame kroz koju je prošla nakon operacije želuca!

MILJANA KULIĆ SE OGLASILA IZ BOLNICE! "Psihički sam LOŠE, umalo sam UMRLA, imam OŽILJAK PREKO CELOG STOMAKA!"

Foto: youtube.com/Belle amie/E Stock

Miljana Kulić konačno se probudila iz veštačke kome u kojoj su je lekari u Kliničkom centru u Nišu držali zbog operacije prilikom koje su joj odstanili puknutu slezinu.

Ona se sada prvi put oglasila nakon drame i istakla da je veoma ljuta na turske lekare koje smatra odgovornim za svoje stanje i priznala da je svesna da ju je korak delio do smrti.

Na pitanje kako se sada oseća i da li je svesna šta joj se dogodilo, Miljana kaže:

- Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla- kaže Kulićeva za Informer i opisuje kako se sada oseća:

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

- Imam ožiljak preko celog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskmplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju - kaže popularna rijaliti učesnica koju su turski lekari optužili da je prekršila pravilo i konzumirala cigarete, što je zabranjeno nakon operacije skraćivanja želuca:

- Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. Mama je stalno uz mene, ovde su doktori sjajni brinu svi o meni, samo da izađem iz bolnice da vidim svoje dete- zaključila je Miljana.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading