Maja Marinković se vratila za Beograd: Starleta PAKUJE stvari i odlazi za Novi Sad, otkrivamo kakvo je stanje sa Pecom! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

31.07.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs saznaje da se Maja Marinković vratila za Beograd!

Maja Marinković se vratila za Beograd: Starleta PAKUJE stvari i odlazi za Novi Sad, otkrivamo kakvo je stanje sa Pecom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Maja Marinković

Rijaliti zvezda i starleta Maja Marinković nakon odmora sa Pecom Raspopovićem, odlučila je da se vrati za Srbiju. Portal Republika.rs saznao je da se Marinkovićeva vratila za prestonicu, ali vrlo brzo je napušta. 

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković

 

- Maja se vratila jutros za Srbiju, otišla je pravo u stan, bila je umorna mnogo. I od puta, i od svega. Ali se bar odmorila, što je bitno, sada da nastavi da pravi skandale (smeh) - govori izvor za Republika.rs i nastavlja:

- Ali neće dugo biti tu, ide danas dalje, ide za Novi Sad, došla je samo da uzme neke stvari. Ona prosto živi ovo leto punim plućima.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković, Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

 

Izvor nam je otkrio i kakva je situacija sa Pecom Raspopovićem:

- Oni se super slažu, Maja je pronašla nekog ko je razume, ko je smirio potpuno, a on je našao devojku koja ispunjava sve njegove kriterijume, čovek voli da ima dobru ribu pored sebe, a Maja je realno, jedna od najjačih devojaka kod nas, da nije, ne bi je ovoliko jurili - priča izvor za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

31.07.2022 21:52

Ona,riba,pa dali ste vi coravi kod ociju,dajte joj fotografije pre operacije,ruzna ko lopov,uzas jedan