Dalila i Dejan ukoro na SUDU?! Isplivali novi detalji razvoda, Dragojević u STRAHU zbog jedne stvari!

Autor:

Zadruga

28.07.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle brojnih skandala, uvreda i fizičkih okršaja, bivši par uskoro će se naći oči u oči na sudu kako bi okončao brak i formalno.

Dalila i Dejan ukoro na SUDU?! Isplivali novi detalji razvoda, Dragojević u STRAHU zbog jedne stvari!

Foto: ATA Images

Dalila i Dejan Dragojević podneli su papire za razvod braka dok su još boravili u Zadruzi, odnosno odmah nakon što je Dalila prevarila muža pred kamerama sa učesnikom “Zadruge” Filipom Carom.

- Dalila jedva čeka da se taj brak okonča i formalno, jer se potajno nada da će se uskoro pomiriti sa Filipom ali i jer ne može da podnese to što je Dejan u srećnoj vezi sa Aleksandrom dok ona plače za ljubavnikom. Pomalo je i strah da će Dejan promeniti ploču pa će ipak zatražiti deo imovine iako je rekao da ništa neće da deli sa njom - priča izvor za Pink,rs, pa nastavlja:

Foto: youtube/Zadruga Official

Dalila Dragojevič

 

- Dejan uživa sa Aleksandrom, pokušava da nadoknadi svaki trenutak koji je provela sama, dok je on bio u Budvi. Dejanu jedino smeta što se Dalila i dalje predstavlja kao Dragojević pa u tom pogledu jedva čeka da ode na sud. Njega je strah da će Dalila kao po običaju praviti rijaliti i u sudnici, jer je navikao na njene skandale i scene - završava izvor blizak njima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojevič

 

Podsetimo se, Dalila i Dejan su potpisali papire za razvod braka dok su još bili na velelepnom imanju u Šimanovcima, a retko ko je tada poverovao da su zaista potpisali, te su svi mislili da je ovo rijaliti igra koju igraju da bi izašli kao pobednici, a onda se oglasio Dejanov brat David, koji je otkrio pravu istinu:

- Vidim da svi mlate praznu slamu! Papiri za razvod su predati u sud! Ne oglašavam se nikada, ali čisto da znate. Čeka se poziv od suda - napisao je David u objavi na Instagram profilu i svima stavio do znanja da ovo nije igra, već pravo stanje stvari.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading