Hvala Bogu što nismo dobili dete! Dejan iskreno o borbi za potomstvo i ljubavi prema Dalili: Minut mi je kao VEČNOST!

Autor:

Zadruga

24.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević progovorio o borbi koju su on i Dalila vodili kako bi dobili dete.

Hvala Bogu što nismo dobili dete! Dejan iskreno o borbi za potomstvo i ljubavi prema Dalili: Minut mi je kao VEČNOST!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dejan i Dalila Dragojević

Dejan Dragojević odlučio je da prekine priče da je Dalilu Dragojević prestao da voli preko noći, pa priznao da mu je u rijalitiju minut trajao kao večnost.

- Čuo sam komentare,  kažu da sam prestao da volim Dalilu preko noći, ali nije tako, tamo je meni jedan minut bio kao večnost, plus to što sam se mirio... Dok su drugi jeli i spavali, ja sam gledao u plafon, razmišljao o svemu, plakao - rekao je Dejan za Srbiju Danas, pa otkrio detalje borbe za potomstvo:

- Pa znaš kako, nije Bog dao, hvala Bogu što nije, zbog cele ove situacije, hvala Bogu pa mi ne određujemo kada će deca doći na svet. Da ljudi mogu da ono što kažu da se to odmah desi, mislim da bi bio raspad zemlje. Hvala Bogu, mi ne odlučujemo o tome, zato što zamisli da smo odlučili tog trenutka i da se sve ovo izdešavalo, Bože sačuvaj, tada bih se opasao oko aviona i leteo, visio bih ovde kao primerak kako ne treba - rekao je iskreno Dejan Dragojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading