MONSTRUOZNO! "Dobra si za Zorana Marjanovića, da malo trčiš nasipom": Dejan Dragojević gledateljki poželeo TRAGIČNU SUDBINU NASTRADALE PEVAČICE, reči koje izazivaju JEZU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.07.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević poželeo je gledateljki sudbinu Jelene Marjanović!

MONSTRUOZNO! "Dobra si za Zorana Marjanovića, da malo trčiš nasipom": Dejan Dragojević gledateljki poželeo TRAGIČNU SUDBINU NASTRADALE PEVAČICE, reči koje izazivaju JEZU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Dejan Dragojević imao je žestok duel sa gledateljkom emisije ,,Zadruga - Narod pita", a tom prilikom, tokom rasprave uputio joj je nikad monstruoznije reči. Naime, dok je geldateljka iznosila svoje mišljenje o njegovom učešću u rijalitiju, koje mu se nije svidelo, on ju je sve vreme prekidao, a onda joj je uputio reči zbog kojih je nastao muk u studiju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

Naime, gledateljka je iznela mišljenje da su Dejan i njegova i dalje zakonska supruga Dalila Dragojević stvoreni jedno za drugo, a onda joj je on uputio reči da je ona spremna za Zorana Marjanovića, aludirajući na tragediju koju je doživela pevačica Jelena Marjanović na nasipu u Borči. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga Narod pita

 

- Pa i ti si dobra za Zorana Marjanović, vi biste bili idealan par, tebra, malo odeš tamo, trčiš nasipom - izjavio je Dejan. 

Klip koji možete pogledati u nastavku, postao je viralan, a komentari koji su se nizali će vas šokirati. Gledaoci su se razočarali jer su na kraju oni bili ti koji su Dejana doveli do prvog mesta, a sada je izgleda pokazao svoje pravo lice u emisiji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
Snezana

17.07.2022 08:27

E ovo je pobjednik Zadruge, sramota za sve one koji su glasali ovog glumca. Glumio je mladozenju Dalili, okrenuo ledja roditeljima i sad jos ovako vredja gledaoce. Sramota,

Odgovori 18 31
Simke

17.07.2022 10:05

@Snezana - Snežana; Pobednik je Mitrović pogledaj samo sve takmičare biće ti jasno.Ovo može samo u Srbiji.

Tarik

17.07.2022 11:10

@Snezana - Uvek je bio odvratan i odbojan. Koristi neke grimase kako bi skrenuo paznju na sebe a u stvari to su sve jos uvek namazane klinačke fore. Dalila cak ima dušu naspram njega.

Odgovori 12 8
Cica

17.07.2022 10:11

Jebla vas dalila da bi nju oprali opravdavate misljenje ovakvih gledateljuki koje glume nekakve psihologe a da su to stvarno bavili bi se svojom profesijom a ne rijalitijem i misljenjem kakav je Dejan

Odgovori 13 15