Situacija izmakla KONTROLI, Dejan dobio ČAŠU HLADNE VODE po faci: Drama uživo u studiju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.07.2022

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević ostao je poliven usred u emisije!

Situacija izmakla KONTROLI, Dejan dobio ČAŠU HLADNE VODE po faci: Drama uživo u studiju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U emisiji "Narod pita" sagovornici Milana Miloševića su ljubavni par Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić, kao i njen bivši, a kako se saznalo, Dalilin sadašnji dečko, Filip Car.

- Imam osećaj da ovo između njih neće stati godinama - rekao je Car.

- Izgovorene su morbdne reči, svakakvi skandali i pomirenja. Tebe ljudi gotive jer si zanimljiv, ali nju kad vide to je omraženost - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Filip Car Narod pita

 

- Rekao si Dalili da bi voleo da budeš ispred Dejana - rekao je Milan.

- Više puta sam rekao Dalili i mnogima da on zaslužuje pobedu više nego iko. Ja prvi to smatram i kao deo ove priče, a i sa strane. Neka mi odma puste klip gde sam to rekao da odma skočim na glavu ovde - rekao je Filip.

- Po samim njihovim svađama vidim da ovo neće stati. Okej Dejan je neko ko je oštećen, ali trebali biste ući već u fazu rehabilitacije prošlo je pola godine. Treba da te boli kura za ženu koja je prema tebi ispala tiranin i kurva. Vratila te je porodici, postao si socijalan. Ona da se niej zaljubila ne bi bilo svega toga - rekao je Car pa dodao:

- Razumem te zašto si patio za njom iako je toliko loša - rekao je Car.

- Koja je poenta mog izlaganja kad znam da će se pomiriti. Ja sam doživeo duplo pomirenje nakon što sam se pomirio sa njom,a ona se sa tobom štipkala i pipkala - rekao je Dejan.

 

- Ona je uradila nešto za najgoru moguću osudu, ja sam kod nje isticao sve to najgore dok je devedeset posto kuće ćutalo - rekao je Car.

- Šta kao psiholog mislite da li Dejan i dalje voli dalilu - pitao je Milan gledateljku.

- Dejan to najbolje zna. Jako je teško to brzo zaboraviti na takav način na koji je on zaboravio - rekla je gledateljka

- Ljubim te Sabi oko moje lepo - rekao je Dejan.

- Vi treba politikom da se bavite, posedujete moć manipulacije - rekla je gledateljka.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Ana

17.07.2022 08:09

Jeftina gluma Dejana Dragojevića, pokušaj manipulacije, besmisleno polivanje vodom, nemoć Dejana D. On i dalje ludački voli Dalilu i prema samo njemu poznatom cilju, vodi ga bes i osveta Dalili. Dejan i Dalila će jednog dana opet biti zajedno jer su isti, povređuju i praštaju. Aleksandara je devojka ne baš visoke inteligencije, bez energije i harizme, kao plutajuća patka, a takva osoba ne može držati Dejanovu pažnju. Aleks je samo usput pokupljeeni paket koji će se isprazniti do jeseni. Dejan jeste bezobrazan, podao,alav,nepoverljiv,slabost i nemoć krije iza besa i mržnje. Njemu fali Dalilina snaga i harizma da bi i on bio primećenć po nečemu drugom a ne polivanju vodom ili oponašanju Mikija. Povređen je Dejan mnogo od strane Dalile i negde ima pravo da ne bude "normalan" i da bude ljut ali, muškarac se ne ponaša ovako. Ne petljaj Dejane nego je bolje da prešutiš, ne kradi hranu sa slava i rođendana nego jedi kao i ostali, ne prodaji hranu sa tih rođendana i iz trgovine, ne otkrivaj nečija šaputanja gde si ti besramno prisluškivao, ne vređaj devojke jer si ti trenutno sa devojkom koja iza sebe vuče nsjviše prljavog prtljaga...Ne budi tetkica Dejane, budi konačno muško, vreme leči sve rane i nepravde. Sinoć si Dejane delovao jadno, lažno i budalasto, Alejs priglupo a Car kao car, sirovo, prostački,inteligentno, dobar i iskren,snažan i zabvan,utučen i pogubljen ali, delivao je kao MUŠKARAC.

Odgovori 19 13
Sandra

17.07.2022 21:25

@Ana - Bravo za Anu, napisano iskreno, bas kako treba...

Veternik

17.07.2022 10:09

Koji je ovo opanak od čoveka,bog će da ga kazni samo tim sto svake godine menja veru.

Odgovori 10 6