Umrlica Franja Osmakičića NE POSTOJI: Samo sat vremena pred sahranu Markovog oca, ono što je zatečeno na GROBLJU će vas naježiti!

Autor:

Zadruga

13.06.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić danas sahranjuje oca, a ono što je zetečno na groblju će vas frapirati!

Umrlica Franja Osmakičića NE POSTOJI: Samo sat vremena pred sahranu Markovog oca, ono što je zatečeno na GROBLJU će vas naježiti!

Foto: Pink.rs/ N. Brajović, Zadruga official youtube.com printscreen

Marko Osmakčić pre nekoliko dana hitno je napustio "Zadrugu" jer mu je preminuo otac Franjo Osmakčić, a sada su isplivali šok detalji o samoj sahrani. Naime, kako je preneo Pink.rs, sahrana Markovog oca će se održati danas u 16 časova na mesnom groblju u Laništima. 

 

 

Međutim. kako prenosi Pink.rs, na mesnom groblju u Laništima ne postoji čak ni umrlica Franja Osmakčića, te je vrlo neizvesno da li će do sahrane danas i doći. Dalje se navodi da je na groblju zatečeno nekoliko grobnih mesta porodice Osmakčić, no, nijedna ploča nije skinuta, niti je bilo šta primpremljeno za sahranu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić otac

 

 

Podsetimo, portal Republika.rs prethodnih dana pokušao je da stupi u kontakt sa Osmakčićem, kao i sa maćehom Renatom i prijateljima njegovim, ali odgovor nismo uspeli da dobijemo. Nakon što je napustio rijaliti zbog smrtnog slučaja, Osmakčiću se gubi svaki trag. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
pero

13.06.2022 13:32

Covek je ziv. Zvao mog strica pre sat vremena i pitao dali ima paparaca na groblju.