Marko Osmakčić danas SAHRANJUJE oca Franja, a BIZARNI detalji će vas naježiti do kraja! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.06.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi detalji koji su prethodnili nestajanju Marka Osmakčića!

Marko Osmakčić danas SAHRANJUJE oca Franja, a BIZARNI detalji će vas naježiti do kraja! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugar Marko Osmakčić napustio je rijaliti ,,Zadruga 5" nakon što je saznao da mu je otac Franjo Osmkačić iznenada preminuo. Osmakčića je produkcija pustila kako bi bio sa svojom porodicom u ovim teškim trenucima, a detalji koje ćete pročitati mnoge su iznenadili. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić Zadruga

 

Naime, samo nekoliko sati nakon što je izgovorio užasavajuće i morbidne reči, Osmakčić je saznao za očevu smrt, nakon čega napušta rijaliti. U rijalitiju je ostavio trudnu devojku Viktoriju Mitrović, koja je odmorila od njegovih silnih udaraca i užasnih reči koje joj je upućivao iz dana u dan. 

 

 

- Obratiću se posle ovog izlaganja, sad sam joj fino rekao, i Zoli malo pre, to na finjaka, da ja pušačkam k*rac i da se desi jedna stvar, to na finjaka. Sada se njoj obraćam, milom ili silom! Nek uradi to  za svačijeg dobra, mene, nje i tog deteta. Da to dete ne bi bilo propalica ili k*rva, ja ne mogu da se sa njom natežem. Ja nisam dobar sa advokatima, ima da uradi...  Ako bude imala poziv, neka joj baka i deda objasne sve. Sada ću se obrattiti ocu. Oče, pošto znam da si ti zbog takvih stvari veoma smišljen i najveći psihopata, jači si od Hitlera. Uradi postupak kao sa Mateo L. u Zagrebu, 2016. pa će biti pametna, pa će priželjkivati abortus u osmom mesecu, ili ćeš uraditi, ili nećeš! Ja da pušim k*rac, a ona da se sladi, neću više! - poručio je Osmakčić, pa napustio Belu kuću, pa zakukao.

 

 

Podsetimo, Osmakčić je nekoliko puta fizički nasrtao na Mitrovićku, a tom prilikom ju je od siline udarca šamara i onesvestio. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Osmakčić udario Viktoriju Mitrović

 

Ispraćaj Markovog oca Franja na večni počinak zakazan je za danas, 13. jun, sa početkom u 16 časova na mesnom groblju u Laništima.

No, ono što je još više javnosti čudno, je to što se o Osmakčiću ne zna ni trag, ni gde se nalazi, niti se bilo ko od njegove porodice ili prijatelja oglašava za medije. Portal Republika.rs pokušao je da stupi u konstakta sa Renatom, Markovom maćehom, ali ona na pozive nije odgovarala, kao ni brat Mario, ali ni prijatelji, do kojih smo sve vreme želeći da dođemo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Lye

13.06.2022 12:01

Kakav tekst na danasnji dan za njegovu porodicu, sramota, sve je prenaglaseno napisano. Verovatno je novinarima krivo sto ne mogu da dodju do Marka, novinari ste, potrudite se, ne mozete sve dobiti na tacni i sa instagrama.

licno

13.06.2022 15:45

Niste vi njegovi Advokati da istrazujete slucaj, TV Pink je sam napravio sebi mrznju. Bruka je ovo sto se bavite tudjim zivotima!