AFERA ZADRUGE RAZOTKRIVENA, MESECIMA SE ĆUTALO O SVEMU: Zadrugarka otkrila ISTINU o ORALNOM ZADOVOLJAVANJU! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

14.05.2022

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republika.rs portal oglasila se Vanja Rasova i otkrila istinu o oralnom zadovoljavanju Sandija Kojića tokom rijalitija ,,Zadruga 5"!

AFERA ZADRUGE RAZOTKRIVENA, MESECIMA SE ĆUTALO O SVEMU: Zadrugarka otkrila ISTINU o ORALNOM ZADOVOLJAVANJU! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Afera koja je protresla rijaliti ,,Zadrugu" je priznanje Sandija Kojića da ga je bivša cimerka Vanja Rasova oralno zadovoljila, o čemu je on već govorio ranije. Naime, Kojić je tvrdio da ga je Vanja dovela do ludila njenim oralnim sposobnostima, a sada je isplivala njena strana priče, koja je malo reći frapirajuća. 

Republika

Foto: republika.rs

Sandi Kojić Zadruga 5

 

Naime, portal Republika.rs došao je do saznanja o istini koja se zapravo dogodila na imanju. Vanja Rasova tvrdi da do oralnog zadovoljavanja nije došlo, te da se čak gadila i da ga poljubi. 

Republika

Foto: Republika.rs

Vanja Rašova Zadruga 5

 

- To se uopšte nije desilo, on je sve to slagao, ja ne mogu da verujem na šta je lik bio spreman. On je rekao da sam ja njega oralno zadovoljila, a meni se bukvalno gadilo da ga poljubim, a ne da ga zadovoljim. On se baš osećao, da se tako kulturno izrazim, da ne koristim neke lošije reči! Krivo mu je bilo što nisam htela da budem sa njim - govori Vanja za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading