Tijanu i Anu Kulić znate svi, a da li znate Miljaninu POLUSESTRU? Prvi put se oglasila do sada, pa priznala JEZIVE STVARI: "Stidim se..." (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.05.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je prećutala da ima polusestru, koja se sada prvi put oglasila za javnost!

Tijanu i Anu Kulić znate svi, a da li znate Miljaninu POLUSESTRU? Prvi put se oglasila do sada, pa priznala JEZIVE STVARI: "Stidim se..." (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti zvezda Miljana Kulić ima dve rođene sestre Tijanu i Anu Kulić, za koje znate. Međutim, izgleda da je Kulićeva prećutala za svoju polusestru, koja je tek sada isplivala u javnost i progovorila o njoj. Naime, na društvenoj mreži TikTok snimak izvesne Gorane postao je viralan u kom ona priznaje da je Miljanina polusestra, ali da se sve vreme stidela svog porekla, te da je pokušala da to prikrije. 

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Miljana, Tijana i Ana Kulić

 

- Miljana Kulić je moja polusestra, ali se ja stidim nje. Uglavnom sam htela da izbegnem situaciju da me povezuju sa njom, ali ne mogu da izbegnem, nažalost - rekla je Gorana. 

 

@goranamanca Reply to @majakokanov2 ♬ original sound - GOGO

 

Mnogi su mišljenja da se Gorana samo našalila sa pratiocima, budući da ona pomenutu platformu koristi radi zabavljanja svojih pratilaca, pa neki nisu ni shvatili ovu izjavu kao ozbiljnu. 

Republika

Foto: intagram.com/printscreen

Tijana i Ana Kulić

 

Podsetimo, sestra Miljane Kulić, Tijana Kulić doživela je ozbiljnu saobraćajnu nesreću, a sve detalje, kao i izjavu majke Marije Kulić možete pročitati klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading