Dejan GUBI vreme sa Aleksandrom da ne bi GLEDAO Dalilu: Miljana Kulić do SRŽI raskrinkala Dragojevića! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.03.2022

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je komentarisala odnos između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, pa je otkrila da samo gubi vreme sa njom kako se ne bi fokusirao na Dalilu.

Dejan GUBI vreme sa Aleksandrom da ne bi GLEDAO Dalilu: Miljana Kulić do SRŽI raskrinkala Dragojevića! (VIDEO)

Foto: printscreen/ Klik TV

U Zadruzi je u toku emisija "Gledanje snimaka", a tokom prvog snimka su ukućani imali priliku da vide svađu između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić priča o Dejanu Dragojeviću

- Ja sam rekla i prethodnih dana da on dosta razmišlja kako će šta da ispadne i da li će drugi da komentarišu, da li će neko da čuje naše rasprave, pa da imaju argumente da nas poklope. To je budalaština, ne treba da brine kako će šta da ispadne - pričala je Aleksandra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić priča o vezi sa Dejanom Dragojeviću

- On realno jeste igrač, iskusan je što se tiče svega, ali pre svega mislim da se zabavljam sa dečkom koji me voli i koga ja volim - dodala je Aleks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić daje svoje mišljenje

- On je rekao da jedva čeka da se zavšri rijaliti, rekao je da jedva čeka da se vrati i da opet napada sve. Ja sam sa Dejanom u korektim ondosima, ali mislim da je proračunat. On proračunato ne gleda u Dalilu, pa moramo sami da tumačimo. Ako je prvi put oprostio prevaru, što ne bi drugi put? Ako u svojoj glavi proračunato ne gledam u Zolu, znači da bih uradila sve suprotno. Ja razumem Aleksandru, jer garantujem da pet godina ne može da se izbriše tako lako, posledice ostaju. On sa njom gubi vreme da se ne bi fokusirao na Dalilu - pričala je Kulićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić slušaju Miljanu Kulić

- Nije istina, ne zameram ti, samo kažem da nije istina - dobacio je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić daje svoje mišljenje

- Ako proračunato radi, radi zarad rijalitija. Da se njemu ovo nije dogodilo, gazio bi sve pred sobom, kao što je radio i pre. Sad se plaši, kad Anđeli kaže nešto , pa dobije pitanje jer neko plače zbog njega, pre ga to nije zanimalo - dodala je Miljana.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

24.03.2022 22:31

On je jadan. Namesto da nesto radi, on visi po rijalitijima i svadja se sa ucesnicima ., gore od mahalusa. Tako zsradjuje za zivot.. Promasio u zivotu . Promasio je i u izboru zene. Oboje su dno dna , i , zasluzuju jedno drugo. Oboje amoralni, lazljivi, proracunati , oholi, cinicni, svadljivi, on jos i nezahvalan, prevrtljiv... Fuj. ! Fuj ! Fuj!

Zika

25.03.2022 09:35

Miljana nekom drzi lekciju. Haha haha. Debela krmaca usla u zadrugu moleci i kukajuci samo da bi bila sa Zolom.