Izdalo ga SRCE dok je gledao kako mu VATRA guta kuću! Detalji stravičnog požara u Užicu!

Autor:

Hronika

24.03.2022

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vlasnik kuće se srušio na zemlju.

Izdalo ga SRCE dok je gledao kako mu VATRA guta kuću! Detalji stravičnog požara u Užicu!

Foto: Tanjug/AP

Francuski državljanin koji je živeo u Pearu, zaseoku Bioske kod Užica, preminuo je večeras u svom dvorištu u vreme dok je gorela njegova kuća u kojoj je izbio požar.

Radi se o starijoj osobi, srčanom bolesniku kome se naglo slošilo u trenucima kada je vatra uzimala pod svoje kuću u kojoj je živeo sa suprugom Srkpinjom.


Prema svedočenju meštana Bioske, do požara u kući u kojoj su se u to vreme nalazili Francuz i njegova žena došlo je nešto pre 17.30.


Komšije su pritrčale u pomoć i počele da gase vatru, a u međuvremenu su pozvani i užički vatrogasci. U tim trenucima vlasnik kuće je doživeo srčani udar i samo se srušio na zemlju.


Na lice mesta pristigla su užički vatrogasci sa četiri vozila, koji su požar zatekli u razbuktaloj fazi, kao i ekipa hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.


Dobar deo kuće, inače velike montažne i lepe, požar je uništio, ali su vatrogasci uspeli da spreče da se vatra ne prenese na drugi deo objekta. Vatra se prenela i na jedan od dva "bagija" dvoseda koji je ovom prilikom izgoreo.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading