Izdalo ga SRCE dok je gledao kako mu VATRA guta kuću! Detalji stravičnog požara u Užicu!

Autor:

Hronika

24.03.2022

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik kuće se srušio na zemlju.

Izdalo ga SRCE dok je gledao kako mu VATRA guta kuću! Detalji stravičnog požara u Užicu!

Foto: Tanjug/AP

Francuski državljanin koji je živeo u Pearu, zaseoku Bioske kod Užica, preminuo je večeras u svom dvorištu u vreme dok je gorela njegova kuća u kojoj je izbio požar.

Radi se o starijoj osobi, srčanom bolesniku kome se naglo slošilo u trenucima kada je vatra uzimala pod svoje kuću u kojoj je živeo sa suprugom Srkpinjom.


Prema svedočenju meštana Bioske, do požara u kući u kojoj su se u to vreme nalazili Francuz i njegova žena došlo je nešto pre 17.30.


Komšije su pritrčale u pomoć i počele da gase vatru, a u međuvremenu su pozvani i užički vatrogasci. U tim trenucima vlasnik kuće je doživeo srčani udar i samo se srušio na zemlju.


Na lice mesta pristigla su užički vatrogasci sa četiri vozila, koji su požar zatekli u razbuktaloj fazi, kao i ekipa hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.


Dobar deo kuće, inače velike montažne i lepe, požar je uništio, ali su vatrogasci uspeli da spreče da se vatra ne prenese na drugi deo objekta. Vatra se prenela i na jedan od dva "bagija" dvoseda koji je ovom prilikom izgoreo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading