DEJAN JE OTKAČIO, A ONA SE ZBLIŽILA SA DALILOM: Sandra Rešić nikad veselija, popela se na STO i na sav glas peva sa Dragojevićkom!

Autor:

Zadruga

04.03.2022

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef zadrugarima je pustio muziku kako bi se oraspoložili pred emisiju "Nominacije" u kojoj će odlučili da li će u izolaciju poslati Anu Jovanović ili Mensura Ajdarpašića.

DEJAN JE OTKAČIO, A ONA SE ZBLIŽILA SA DALILOM: Sandra Rešić nikad veselija, popela se na STO  i na sav glas peva sa Dragojevićkom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić je na prve stihove pesme stala na klupu u dnevnoj sobi i raširenih ruku pevala na sav glas. Njoj se pridružila i Dalila Dragojević koja je u ritmu sa pevačicom zamešala kukovima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić

Podsetimo, Sandre je imala žestok sukob sa Dejanom Dragojević sa kojim je bila na ivici da prekine prijateljstvo. O tom sukobu bruji kako Bela kuća, tako i čitava javnost.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

S obzirom da je sada baš sa Dalilom zamešala kukovima i napravila žurku u "Zadruzi" ostaje da vidimo da je li pevačica promenila mišljenje o njoj ili je ovo samo bila zabava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading