ERMINA ŽESTOKO UDARILA NA DALILU! Pašovićeva otkrila na koga je UPOZORILA Matoru, pa Dragojevićku spustila: KAD VAS PORED REČI BABE VIŠE ZABOLE NEKE ERMINE!

Autor:

Zadruga

26.02.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović bez dlake na jeziku o Dalili Dragojević.

ERMINA ŽESTOKO UDARILA NA DALILU! Pašovićeva otkrila na koga je UPOZORILA Matoru, pa Dragojevićku spustila: KAD VAS PORED REČI BABE VIŠE ZABOLE NEKE ERMINE!

Foto: instagram.com/ermi.bolan

Pojedini zadrugari su sinoć dobili pozive, a među njima je bila i Jovana Tomić Matora koja je dobila poziv sa Erminom Pašović, a ona je preko telefona bila u kontaktu sa Matorinom najboljom drugaricom Tamarom. Matoroj je rečeno da se skloni od MC Aleks i da ne veliča neka prijateljstva, naročito ne nova.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Matora dobila razgovor sa Erminom Pašović

U Ermininim rečima se pronašla i Dalila Dragojević koja je zajedno sa svojim partnerom Filipom Carom isprozivala Erminu, a ona se sada oglasila i prokomentarisala Dalilino ponašanje.

- Pa... Zamislite kad vas pored reči svog babe više zabole reči neke Ermine, "rijaliti ološa". Šta da kažem na to... I silno se bori da dokaže da je pravi prijatelj Matoroj, pored svih problema koje je napravila. To je njen inat da dokaže suprotno. Ali ok... - započela je Ermina.

Republika

Foto: Instagram.com

Ermina Pašović o Dalili Dragojević

- Najjače mi je što ja nisam nikog imenovala. U pozivu sam u više navrata rekla da prestane da veliča i idealizuje ljude spolja i unuatra, da ne bih ja progovorila - dodaje Pašovićeva:

- A to se odnosilo i na Sandru Rešić, ne samo na Dalilu - zaključuje Ermina za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading