ALEK NIKOLIĆ BILA U VEZI SA PRIJATELJEM DARKA LAZIĆA: Sada greje Dejanovu postelju, a ovog PEVAČA je opelješila za luksuzan život? (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.02.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs saznao je da je Aleksandra Nikolić bila u vezi sa najboljim drugom pevača Darka Lazića, on progovorio i otkrio sve detalje luksuznog života!

ALEK NIKOLIĆ BILA U VEZI SA PRIJATELJEM DARKA LAZIĆA: Sada greje Dejanovu postelju, a ovog PEVAČA je opelješila za luksuzan život? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Atraktivna zadrugarka Aleksandra Nikolić Aleks u rijalitiju ,,Zadruga 5" došla je u žižu javnosti nakon što je uplovila u emotivnu vezu sa Dejanom Dragojevićem, sa kojim je čak imala i intimne odnose. Međutim, izgleda da je Aleks potpuno zaboravila da napomene Dragojeviću neke stvari koje su joj se desile pre nego što je ušla u rijaliti. 

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević Zadruga 5

 

Kako je portal Republika.rs saznao, Aleks je pre ulaska u rijaliti imala udvarača i momka, koji ju je obasipao pažnjom i skupocenim poklonima. U pitanju je mladi pevač, koji je poznat van granica Srbije. Jedan od najboljih drugova pevača Darka Lazića, u pitanju je Boža Džons, koji je za naš portal otkrio sve detalje o odnosu sa Nikolićevom. 

 

 

- Upoznali smo se, ja sam nju cimao preko Instagrama, ono svidela mi se devojka, nisam ni znao da će da uđe u Zadrugu, razumeš... Pričali smo, dopisivali smo se, onda smo se i upoznali ovako, lepa, atraktivna, zgodna, normalna devojka, ono, nije bila histerična kao u rijalitiju kada je bila. Viđali smo se nekoliko puta, ja sam tu hteo da je osvojim, pa sam je vodio u luksuzne restorane, hteo sam da se oseća stvarno kao princeza pored mene - govori Boža i dodaje:

 

 

- Onda je samo prestala da mi se javlja, nisam znao ništa o njoj. Posle toga sam i saznao da je ušla u rijaliti. Ono, malo me je sve iznenadilo, jer smo se super skontali, baš smo kliknuli što bi rekli, ali ko zna. Vidim da je sada poznata po tome što je Dejanova devojka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading