VELIKO SLAVLJE U PORODICI KULIĆ: Miljana podelila SREĆNE vesti, a ovaj DETALJ su svi zapazili! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2022

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić danas slavi rođendan, a Miljana joj je poklonila emotivan kolaž.

VELIKO SLAVLJE U PORODICI KULIĆ: Miljana podelila SREĆNE vesti, a ovaj DETALJ su svi zapazili! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Nedavno diskvalifikovana učesnica Zadruge, Miljana Kulić je podelila sa fanovima deo atmosfere iz njenog doma. Naime, Kulići danas imaju povod za slavlje, jer Marija danas slavi rođendan.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Marija Kulić sa tortom

Miljana je sve zabeležila i podelila na svom Instagram profilu, a slavljenica se za ovu priliku tip - top sredila, kako piše Kurir.

Kulićeva je podelila snimak posluženja i torte sa Marijinim likom, ali je takođe podelila i kakav je poklon spremila majci. Napravila je kolaž fotografija sa posebnim porukama, a možemo da vidimo da se na jednoj slicu nalazi i Miljanin izabranik Nenad.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Miljanin poklon

Podsetimo, Marija je podržala Miljanu novu vezu i ističe da joj se zet jako sviđa.

- Miljana ima dečka. Momak je mnogo dobar da smo ga svećom tražili onakvog ne bi ga našli to mi je sada najveća radost na kraju ovde godine jer mi je bilo pre svega važno da Miljana bude srećna i da se ostvari u ljubavi. Dečko kao da mi je rođeni sin, toliko je divan, toliko nas poštuje, ja nemam reči, najsrećnija sam što se toga tiče. Prezadovoljna sam, takođe sam sigurna da nije sa Miljanom iz koristi jer je dečko odgovoran i vredan, privrednik je, ima lokale i firmu u Beogradu i na osnovu ovoga što sam videla da joj ne dozvoljava da plati ništa sigurna sam da nije korist u pitanju. On nije tip koji želi da bude poznat ima 32 godine i rijaliti ga ne zanima, on zna kakva je Miljana i on je nju takvu prihvatio - pričala je Marija nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anđela

28.01.2022 21:51

A ko su ove? Čime se bave? Verovatno nekim veoma važnim poslom.

Odgovori 14 1