SANJAM MAJU, NE MOGU DA SE PROBUDIM, STALNO MISLIM O NJOJ: Filip Car pao u depresiju zbog Marinkovićeve, a onda mu je Karić LUPIO ŠAMAR REALNOSTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.01.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić rekao je Filipu Caru sve što misli o njemu

SANJAM MAJU, NE MOGU DA SE PROBUDIM, STALNO MISLIM O NJOJ: Filip Car pao u depresiju zbog Marinkovićeve, a onda mu je Karić LUPIO ŠAMAR REALNOSTI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić namenio je i Filipu Caru mali budžet, a potom mu se obratio i povodom sukoba koji su imali kad je Filip bio u vezi sa Dalilom Dragojević.

- O tebi imam dobro mišljenje kada smo ti i ja u pitanju. Zameram ti što si pomislio da mogu da ti uradim nešto na štetu. Ja nisam pristrasan, želeo sam da ljudi čuju moje mišljenje, da ne budem statua. Svaki put ću komentarisati kako mislim, bez obzira ko je u pitanju. Žao mi je Maje, žao mi je što si preživljavao ovo, sam si kriv, video si šta se dešavalo Janjušu, tebi napolju, znaš kakva je Maja, nikad se neće promeniti - rekao je Karić i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić

- Ona je želela da izađe odavde, ovo je najbolje što je moglo da se desi, otać će da joj pomogne, svesna je da nije dobro. Žao mi je što te vidim takvog. Jedina iskrena emocija tvoja koju smo videli je prema Dalili. Bila je fer i korektna prema tebi, mi smo je kritikovali zbog ponašanja prema Dejanu. Da si bio ono što jesi od samog početka, i dalje biste bili zajedno. Mada nikad se ne zna šta nosi dan, šta nosi noć. Nemoj ni zbog koga da se menjaš u životu. Toliko od mene. Ne zameram ti ništa, znam da ceniš i poštuješ Jovanu, žao mi je što se napolju nismo videli - govorio je Karić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

 

- Hvala ti, hteo bih da vam se izvinim što sam spavao do sad, ne osećam se dobro, ne znam da li je to faza kao prošle godine, tad nisam mogao da jedem, sad mi je samo hrana i san u glavi. Ne mogu da se probudim. Videću da dođem sebi. Nadam se da će Maja neke stvari drugačije da radi, sanjao sam je, stalno mislim o njoj, nadam se da napolju radi neke stvari - odgovorio je Car.,

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mina

04.01.2022 11:46

ne jedi ono sto se ne jede yolo broj 2 koristio si devojku i ya novac i ya provod a kad si je diskvalifikovao sad je fol sanjas mrs bre vucibatino