BIVŠA ZADRUGARKA ZGROŽENA MAJINIM PONAŠANJEM: Taki, odvedi POREMEĆENU ćerku na PSIHIJATRIJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.01.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović je poznata po tome da prati svaki korak zadrugara i da o tome obaveštava fanove, a sada je uputila jasnu poruku Takiju Marinkoviću.

BIVŠA ZADRUGARKA ZGROŽENA MAJINIM PONAŠANJEM: Taki, odvedi POREMEĆENU ćerku na PSIHIJATRIJU! (FOTO)

Foto: Republika

Ermina i Taki

Ermina Pašović od kako je izašla iz "Zadruge" ne prestaje da prati istu i da redovno obaveštava svoje fanove o aktuelnim dešavanjima.

 

 

Ermina je sada rešila da se oglasi nakon što je Maja po ko zna koji put fizički nasrnula na Filipa Cara i tako mu opet raskrvarila oko.

 

 

Bivša zadrugarka je objavila na svom Instagram profilu sliku gde je napisala javnu poruku upućeno Majinom ocu, Takiju Marinkoviću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Erminina objava

- Maja PSIHO Marinković. Taki, umesto što glumiš potresnog tatu i zavaravaš narod, svoju poremećenu ćerku za ruku i u zatvorenu psihijatriju kao što sam ti rekla na Superfinalnoj noći. Mada je tebi bitnije da se ti eksponiraš po medijima i emisijama kao "Taki" umesto da propadneš u zemlju od sramote! Ali vi ste očigledno familijarno poremećeni za 5 minuta slave du*e bi dali! Još se utripujete da ste zvezde - napisala je Ermina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Janko

02.01.2022 12:42

Vodite Maju u Ludaju.

Odgovori 24 2
Lux

02.01.2022 14:10

@Janko - Zla Ermina je u mladosti radila gore stvari i kažu da ju je otac smestio u popravni dom. Ermuna ne može nikom dati savet jer i danas kao odrasla osoba i majka laže, pravi ljudima spletke,krade, pokazuje tuđe testove na trudnoću i plače zbog lažnog abortusa, a sve se to događa u rijslitiju pred tv kamerama gde je gleda sin, majka i otac sa kojim godinama ne razgovara zbig svojih dela-nedela. Kome takva osoba može dati savet? Zar ocu koji se bori godinama sa bolešću svoje ćerke i balansura sa takvim detetom kako najbolje zna. A spletkaruša i žena bez karaktera prošle godine podržavala i nagovarala bolesne Maju i Miljanu da rade te stvari Janjušu i Zoli. I sad se odjednom prosvetlila i uvidela da je to lošeA njen odabir za podržacanje su sad Dalila i Car koji su uradili nečasnije stvari od Maje, izgovorili mnoge prostote, vređali i tukli ljude. A najstrašnije je što ne poštuju ni svoje roditelje, braću i sestre koji ih se verovatno stide. Ma, marš bre Ermina! Maji treba lečenje a ne ovakve reči, Maja je za razliku od njih i Ermine dobar čovek,to su svi rekli nebrojeno puta.

Odgovori 22 12
Artemiss23

02.01.2022 21:04

@Janko - Sram da te bude, ti ces Maji nesto reci kako te Nije sramota, tvoja poruka na Instagramu govori koliki si covek ili necovek,ti mislis da si bolja od nje I ostalih Ali ustvari si gora tako da se pokri usima I cuti jer,jer tvoje lazi odma iskacu.

Odgovori 3 15